Thursday, July 30, 2015

Cât de mult contează prima impresie în pat?

E posibil ca prima întâlnire să fie cu dragoste la prima vedere. E la fel de posibil ca prima întâlnire să fie un dezastru total dar să te facă pe undeva să ți-o dorești și pe a doua. Prima impresie în pat e cu totul altceva. Dacă sexul e un dezastru s-ar putea ca începutul timid de relație să se termine brusc și fără drept de apel. Sexul contează. Sexul dă tonul. Deși pare o concluzie cinică, e cât se poate de reală. Poți sau nu poți să o satisfaci?

Prima impresie e despre comunicare

Pentru că nu știi prea multe despre preferințele ei în materie de sex, s-ar putea ca prima partidă să fie puțin mai ciudată. Dar, la fel ca în viață, atunci când nu știi ceva întrebi și afli. Da, știm că bărbații preferă să facă totul după capul lor. Însă, dacă alegi să faci sex după cum știi tu că e bine s-ar putea să iasă altceva decât ți-ai fi imaginat. Comunicarea în timpul sexului e cheia succesului. Prima partidă spune totul despre cât de bine știi să comunici. Dacă te-ai rătăcit, întreabă.

Nu încerca să pari sofisticat din prima

Sofisticat în materie de sex înseamnă de multe ori inutil de complicat. Nu toată lumea e expertă în sex tantric așa că nu pune pe tavă din prima tot ce știi tu în materie de satisfacție și plăcere. Chiar dacă mori de nerăbdare să-i demonstrezi și ei cât de bună e cutare sau cutare poziție, lasă lucrurile să meargă natural. Observă, întreabă, atinge și înțelege ritmul ei. N-are rost să încerci acrobații sexuale înainte de a avea primul orgasm în poziția misionarului. S-ar putea să vă rupeți oasele degeaba.

Fii pregătit nu speriat!

E ok să-ți faci tot felul de gânduri despre cum va decurge prima voastră partidă de sex. Nu e ok să lași totul să te obsedeze pentru că s-ar putea să te blochezi și să nu mai reușești nici măcar să ai o erecție cum trebuie. Nu lăsa totul pe seama ei. Adu cu tine lubrifiantul preferat, prezervative, jucării și tot ce ai nevoie sau exact ceea ce îți place. E bine să ai și un plan de acțiune, nu ceva complicat dar totuși un plan. Dacă simți nevoia, poți folosi produse ușoare, naturale, pentru stimularea potenței și a erecției. Sigur nu vei da greș cu ele.

Recomandarea noastră

Produsele pentru potență sunt foarte diverse. Unele sunt perfect sigure iar altele nu. Pentru a-ți crește energia sexuală și încrederea în capacitățile tale de a produce o primă impresie excelentă, se recomandă suplimentul alimentar Vimax. Aceste capsule au rol triplu: mărirea penisului, stimularea potenței și menținerea fermității erecției. Le poți folosi sub formă de cură sau la nevoie pentru că sunt naturale și nu au efecte adverse. Vimax nu trebuie să lipsească din trusa ta mai ales dacă te știi mai sensibil, dacă te exciți foarte repede sau dacă îți pierzi câteodată erecția înainte de a-ți atinge scopul. Nu ezita să folosești Vimax! Bărbații din întreaga lume iubesc acest produs natural și îl folosesc cu încredere!

No comments:

Post a Comment