Tuesday, July 28, 2015

De ce înșală bărbații?

Nu e deloc ușor să fii fidel într-o relație. Fiecare cuplu are probleme delicate și complexe cu care se confruntă zi de zi. Infidelitatea este una dintre ele. Bărbații înșală, femeile înșală, rănile sufletului abundă și te întrebi mereu care poate fi cauza. Ce n-a găsit la mine, ca femeie, și a găsit la alta? Înțelegere, pasiune, libertate, sex? Dacă mă iubește după cum pretinde, de ce m-a înșelat? Se poate să mă mai iubească încă deși are pe altcineva? Cer prea mult dacă îi impun să-mi fie fidel?

Spune-mi motivul real pentru care m-ai înșelat!

Femeile vor motive. Reale, concrete și obiective. Dacă tot au fost înlocuite, măcar să știe cu cine și mai ales de ce. Nu că asta ar ajuta cu ceva sau ar repara cumva dintr-odată toate bubele relației. Adevărul e că motivele infidelității sunt destul de greu de introdus într-o listă. Multe dintre ele țin de niște nevoi interioare aproape imposibil de tradus în cuvinte și definiții. M-am îndrăgostit. De ce? Greu de spus. Cum s-a întâmplat? Fără să-mi dau seama.

Mă simțeam ignorat

Nimeni nu se gândește să-și ignore partenerul în mod intenționat. E un fapt care se întâmplă fără să-ți dai seama. Când ai realizat și tu în sfârșit că celălalt se simte ignorat de o bună bucată de vreme e probabil deja târziu. Cum să rămâi conectat la sentimentele și trăirile interioare ale celuilalt? Simplu. Fă-ți timp pentru el. Partenerul de relație e până la urmă cea mai importantă persoană din viața ta. Dacă nu ai timp să-ți menții relația înseamnă că prioritățile tale sunt cu totul pe dos. Orice persoană ignorată își va căuta până la urmă un alt partener de suferință. Nu e nimic straniu aici.

Îmi doream ceva nou

Lipsa de noutate este la fel de prezentă în relații ca și rutina sau obiceiul de a-ți ignora partenerul. Dacă ceva merge destul de bine, ce nevoie avem de schimbare? Orice relație merge aparent foarte bine până la apariția infidelității. Atunci se dau pe față adevăratele sentimente ascunse cu grijă sub masca normalității și a relației care merge strună. Fiecare bărbat sau femeie simte nevoia de aventură, de schimbare, de transformare. Dacă partenera nu e deschisă la nou s-ar putea ca altcineva să fie.

Voiam mai mult sex

După o anumită perioadă de timp și de la o vârstă, sexul devine o problemă în multe relații. De obicei, libidoul femeilor scade destul de mult după nașterea copiilor sau după menopauză. Bărbații care se simt neglijați din punct de vedere sexual vor avea tendința de a căuta alinare în altă parte chiar dacă își iubesc partenerele și nu vor să le rănească.

Recomandarea noastră

Infidelitatea e o problemă dureroasă. Cel care înșală o face pentru că simte o lipsă acută în viața lui iar cel înșelat se simte trădat și umilit de partenerul pe care îl credea fidel. Cele mai multe infidelități au la bază lipsa sexului de calitate, lipsa deschiderii sexuale sau refuzul total de a oferi plăcere celuilalt. Pentru ca această cauză a înșelatului să poată fi evitată, se recomandă picăturile Elixir pentru stimularea apetitului sexual la femei. Aceste picături naturale au capacitatea de a trezi plăcerea sexului și senzațiile de care multe femei duc lipsă din cauza stresului, vârstei sau a altor probleme. Elixir readuce plăcerea orgasmelor, crește libidoul și redeschide pofta de sex a femeilor aflate în dificultate! Nu vă mai neglijați sexual partenerii, folosiți Elixir și bucurați-vă de relații sănătoase fără infidelități!

No comments:

Post a Comment