Thursday, July 30, 2015

Fă sex cu gândul la ea!

Nu, nu-ți recomandăm să stai cu gândul la fosta iubită în timp ce te joci cu sânii actualei. Ideea e alta. Bărbații, și femeile, tind să se concentreze prea mult pe propriile senzații și să uite de dorințele și de plăcerea partenerului cu care împart momentele intime de pasiune. Prea multă atenție asupra ta însuți te poate stresa și știi că stresul este dușmanul de temut al erecției, nu? Mută-ți în mod constant și conștient atenția de la tine la ea și vezi dacă nu devine totul mult mai plăcut.

Fii explorator!

Niciodată nu poți spune că ai descoperit toate zonele erogene ale unei femei, de acord? Pentru că fiecare se excită în mod diferit și din diverse mișcări, ai mereu ocazia de a afla ceva nou despre iubita ta. Din acest punct de vedere, sexul nu prea poate deveni plictisitor. Totul ține de tine și de cât de atent ești la semnalele pe care ți le transmite ea. Ai observat că iubește să fie sărutată exact între sâni sau jos, pe spate, acolo unde încep coapsele? Vezi că mișcarea asta o excită la nebunie? Nu te opri din observat și nu folosi aceeași mișcare de mai mult de 2-3 ori în timpul aceleiași partide. Riști să o plictisești.

Uită-te în ochii ei!

Sexul transmite pasiune, plăcere, euforia momentului dar și iubirea pentru celălalt. Ochii spun multe despre ceea ce simți și de aceea e bine ca să-i păstrezi deschiși. Da, sexul se petrece mult în minte și te trezești că închizi ochii pentru a savura mai pe îndelete senzațiile. Dacă vrei să afli totuși mai multe despre ea și să-ți transferi concentrarea asupra plăcerii ei, uită-te în ochii ei de câteva ori în timpul partidei. S-ar putea să vezi ceva absolut nemaipomenit. Vrei să afli ce? Fă experimentul!

Ai răbdare!

Nu te mai grăbi să termini și nu mai pune întrebări de genul 'E bine aici? Dar aici? Dar aici?' din 3 în 3 minute pentru că îi distragi atenția. Dacă decizi că vrei să te concentrezi asupra ei, află că trebuie să-ți iei timpul necesar. Femeile nu se excită la secundă așa cum se întâmplă de multe ori în cazul bărbaților. Ia totul pe îndelete și dacă simți că te exciți prea tare sau că treaba asta lentă îți dăunează erecției citește recomandarea noastră.

Recomandarea noastră

Pentru bărbații care vor să facă niște schimbări pozitive în modul lor de a face sex recomandăm suplimentul alimentar 100% natural 69 for Men. Capsulele au efect de creștere a libidoului masculin, de stimulare a potenței și de revitalizare a performanțelor sexuale. 69 for Men se recomandă atunci când vă doriți partide lungi, pline de senzații și finalizate cu orgasme de ambele părți. Dacă simți nevoia de a redescoperi noi și noi modalități prin care să-ți stimulezi libidoul și să oferi plăcere mai multă partenerei încearcă sfaturile propuse mai sus combinate cu utilizarea ocazională a capsulelor 69 for Men. Produsul recomandat este o combinație ingenioasă de plante afrodiziace și nu are nici un fel de contraindicații sau efecte adverse. 69 for Men e pentru tine și mai ales pentru plăcerea ei!

No comments:

Post a Comment