Tuesday, July 28, 2015

3 afecțiuni periculoase care îți dau viața peste cap

Cine spune că e sănătos tun probabil că n-a mai dat pe la medic de multă vreme. Unele probleme de sănătate pot trece neobservate perioade lungi de timp pentru că nu dau simptome acute violente. Asta nu înseamnă că suntem sănătoși ci doar insuficient investigați medical. Atunci când simptomele devin evidente simțim cum ne fuge pământul de sub picioare pentru că a fi bolnav nu e un lucru ușor de acceptat. A fi informat și a alege tratamente cât mai simple și cât mai din timp te poate scuti de neplăcerile unui diagnostic târziu când boala este deja avansată.

Diabetul

Diabetul este de multe ori numit și ucigașul liniștit pentru că simptomele lui sunt foarte ușor de trecut cu vederea. Nevoia frecventă de a urina poate fi un simptom al diabetului. Rinichii încearcă non stop să scape de nivelul excesiv de zahăr din sânge și de aici necesitatea de a merge mereu la baie mai ales în timpul nopții. Setea excesivă înseamnă că organismul trebuie să-și refacă nivelul de hidratare pierdut prin urinarea frecventă. Cele două simptome, urinarea frecventă și setea excesivă, merg mână în mână și aduc în atenție cantitatea crescută de zahăr din sânge.

Ulcerul gastric

Ulcerul este o altă afecțiune care poate avea sau nu poate avea simptome evidente. Atunci când apar, simptomele pot include dureri sub formă de arsură în partea medie sau superioară a abdomenului, arsuri care apar între mese sau în timpul nopții. Alte simptome mai pot fi balonările, grețurile și vărsăturile iar în cazuri severe vărsături cu sânge, dureri severe și scaune de culoare neagră datorate sângerărilor. Unele ulcere se vindecă de la sine dar simptomele nu trebuie ignorate pentru că există riscul sângerărilor abundente sau al perforării pereților stomacului cu toate complicațiile ulterioare.

Hemoroizii

Venele dilatate de la nivelul anusului au capacitatea de a ne face efectiv viața un chin. Hemoroizii sunt de două tipuri, externi și interni. Cei interni nu dau simptome evidente deși provoacă de multe ori sângerări. Cei externi provoacă mâncărimi, iritații, usturimi și uneori sângerări. Cauzele apariției hemoroizilor nu sunt foarte bine stabilite dar cert este că presiunea pe vasele de sânge le face să se dilate și să iasă la exterior. Constipația, sarcina, sedentarismul și obezitatea pot agrava episoadele acute de inflamație a venelor anale. Milioane de persoane se confruntă cu această afecțiune supărătoare de mai multe ori de-a lungul vieții. Tratamentele variază de la soluții simple la intervenții chirurgicale menite să mențină venele hemoroidale în interior acolo unde le este locul.

Recomandarea noastră

Din ce în ce mai multe persoane caută tratamente cât mai naturale și cât mai simple pentru problemele de sănătate pe care le au. Propunerea noastră este să folosiți dispozitivul HemoMed pentru a scăpa de simptomele neplăcute ale inflamațiilor venelor hemoroidale. Dispozitivul medical HemoMed are la bază un principiu pe cât de simplu pe atât de eficient și anume aplicarea unei substanțe cât mai reci pe zonele inflamate. Crioterapia a fost folosită cu succes de multă vreme în tratarea unor afecțiuni medicale iar acum este disponibilă pentru tratamentul hemoroizilor. Dispozitivul HemoMed este discret, ușor de folosit și eficient în reducerea simptomelor și dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor totală. Când simți că hemoroizii îți dau viața peste cap apelează rapid la HemoMed! Pune dispozitivul în congelator, aplică-l pe zonele inflamate și bucură-te de liniște!

No comments:

Post a Comment