Monday, July 27, 2015

Cum să-i oferi iubitei tale orgasme multiple

Să reușești să aduci o femeie la orgasm e într-adevăr motiv de fericire. Dar, orice femeie care poate trece pragul plăcerii maxime o singură dată, o poate face probabil din nou și din nou și din nou în timpul aceleiași partide. E un dat al naturii. Tu, ca bărbat, trebuie să aștepți ca perioada refractară să treacă pentru a fi gata pentru runda a doua, dar femeile nu par să aibă nevoie de aceeași perioadă de reîncărcare, spun specialiștii. Ea poate experimenta un al doilea val de plăcere în mai puțin de 1 minut. Ești capabil să ții pasul cu ea?

Uite orgasmul nu e orgasmul!

Doar pentru că o femeie poate avea orgasme multiple nu garantează faptul că asta i se va întâmpla mereu. Studiile sugerează că numai 14 până la 40% dintre femei au avut orgasme multiple într-o singură partidă. Cum o ajuți să fie ea norocoasa specială care ajunge pe culmi de mai multe ori pe oră? Întâi de toate asigură-te că ea își dorește asta. Multe femei preferă să fie doar alintate și nu să treacă la o altă partidă imediat după primul orgasm.

Creează o tensiune sexuală masivă

Creșterea dorinței sexuale precede orice partidă fierbinte. Dar o tensiune sexuală copioasă poate fi exact cea care va produce o serie de orgasme multiple pentru delectarea ei. E ca și cum ai fi flămând. Te servești rapid din primul fel dar apoi treci și la al doilea și probabil la al treilea. Tot ce vrei e ca ea să rămână destul de excitată în timp ce se relaxează după primul orgasm. Așa că ține-o în priză și flămândă după tine toată ziua. O atingere cu semnificații în zone fierbinți dimineața, o serie de săruturi pătimașe la prânz, o serie de mesaje foaaarte indecente spre seară și tensiunea crește, și crește, și crește.

Fără timp de răgaz!

După ce ajunge la orgasm, oferă-i clitorisului o mică pauză pentru că devine foarte sensibil după sex. Nu te opri însă complet din acțiune. Petrece câte un minut două mângâindu-i sânii, fesele sau alte zone erogene favorite dar fără legătură cu zona genitală. Ținta e să o menții într-o stare de semi excitație continuă ca să nu trebuiască să începi de la capăt pentru al doilea orgasm.

Nu lăsa extazul să se stingă!

După ce o femeie a avut orgasm, fluxul masiv de sânge care a ajuns în zona genitală tinde să mai rămână pe loc o perioadă fiind astfel mult mai ușor pentru ea să ajungă la orgasm multiplu. E bine să revii cu atingerile la zona genitală și mai ales la clitoris. Începe cu mișcări tandre, circulare apoi crește intensitatea până când simți că ea e gata pentru o nouă rundă.

Recomandarea noastră

Ca să poți să-i oferi iubitei orgasme multiple trebuie să fii tu însuți, ca bărbat, foarte potent, cu o erecție stabilă, mai mult decât puternică. Trebuie să-ți poți controla ejacularea și să ai energie din plin. UP este capsula mai mult decât utilă în astfel de situații. UP este un supliment alimentar dedicat bărbaților care își doresc o stare de ultra potență cu care să-și ducă iubitele pe culmile fericirii din nou și din nou fără oprire. UP este 100% natural, fără efecte adverse și fără contraindicații. Se utilizează după necesitate oferind energie sexuală, potență maximă, ejaculări controlate și erecții ferme. UP e soluția pentru orgasme multiple pentru ea și pentru el!

No comments:

Post a Comment