Tuesday, July 28, 2015

Cele mai bune sfaturi pentru sex senzațional

Sexul senzațional chiar există. Nu, nu e nicicum doar un termen de făcut senzație și de aprins imaginația. Sexul adevărat, care se termină mereu în aaah și oooh, e la fel de real ca și sexul banal și plictisitor care te lasă cu senzația de moleșeală gratuită fără pic de intensitate sau pasiune. Pentru că ne dorim cu toții partide mai intense, mai lungi și mai satisfăcătoare, am adunat aici o serie de sfaturi utile celor care chiar doresc să adauge ceva mai mult foc și senzație în viața lor sexuală.

Oferă-i destul timp!

Sexul nu e o cursă contracronometru. Ia-ți suficient timp pentru a-i explora zonele sensibile. Concentrează-te pe coapse și pe partea cea mai de jos a abdomenului. Descrie un cerc de câțiva centimetri împrejurul vaginului ei și nu trece deloc linia în timp ce mângâi, săruți sau atingi cu limba celelalte zone. Cu cât mergi mai încet cu atât va dura mai mult dar acesta este secretul orgasmelor explozive pe care vi le doriți amândoi.

N-o grăbi dis de dimineață!

Dacă ai în plan o partidă matinală, pune ceasul să sune cu cel puțin 20 de minute mai devreme decât de obicei. Femeile nu vor sex în grabă pentru că se pare că au nevoie de cele 20 de minute de preludiu lent pentru a fi sigure că ajung la orgasm garantat.

Scoate sunete de plăcere

Tăcerea nu dă bine în pat. Cu cât vei fi mai vocal și mai entuziast în timpul sexului oral cu atât va fi și ea mai interesată, mai implicată și mai dornică să-ți ofere plăcere. Orice sunet e mai bun decât lipsa totală de răspuns la încercările ei de a te stimula oral. Chiar dacă în primă fază nu ai cine știe ce senzații tot trebuie să deschizi gura și să spui ceva.

Crește intensitatea preludiului

Faceți un pact interesant și încercați să vă țineți de el. Nu vă atingeți zonele genitale în timpul preludiului. Poți atinge orice altă parte a corpului ei folosind orice instrument posibil de la o pană la o eșarfă de mătase. Cere-i să-ți descrie fiecare senzație în parte și intensitatea la care ajunge. Crește-ți astfel tensiunea până la punctul de explozie.

Vibrații și senzații

Mașina de spălat e un loc perfect pentru sex. Cantitatea de vibrații pe care o produce e absolut senzațională. Așează-te pe capac și lasă vibrațiile să se transmită prin tine și să te transforme într-un vibrator uriaș. Mișcarea se transmite prin penisul tău și ajunge la ea amplificată intensificând plăcerea de câteva zeci de ori. Fantastic, nu?

Recomandarea noastră

Sexul senzațional are nevoie de erecții ferme și rezistente în timp. Așa cum am amintit, ea are nevoie de aproximativ 20 minute pentru a ajunge aproape de orgasm. Statisticile pot fi înșelătoare. Nu toate femeile sunt la fel iar unele au nevoie de și mai mult timp pentru preludiu. Sex Power este o capsulă naturală care garantează erecții tari care durează și durează și durează. Oricând te simți nesigur pe tine, obosit, stresat sau lipsit de virilitate ia o capsulă Sex Power iar în 20 de minute îți vei recăpăta energia sexuală și libidoul. Nu ezita să folosești acest supliment alimentar natural pentru că nu are contraindicații și nu interacționează cu medicamente sau alcool. Sex Power e pentru sex de senzație!

No comments:

Post a Comment