Monday, July 27, 2015

Ești bărbatul pe care și-l dorește ea?

Uneori investești mult într-o relație iar apoi descoperi că n-ai citit bine semnele și că ea își dorește altceva de la un bărbat. Ce te faci? Unele lucruri se pot schimba de dragul relației iar altele nu. Cel mai bine e să înveți să deslușești din vreme semnalele pe care ea ți le transmite și să pui punct relațiilor toxice înainte de a-ți afecta complet viața. Da, unele persoane au un efect pozitiv asupra vieții tale psihice și sexuale iar altele sunt ca un nor gros care tot atârnă mai jos și mai jos până te strivește sub presiune.

Te compară mereu cu alții

Îți spune mereu că cine știe ce coleg, prieten sau fost făcea lucrurile mai bine decât tine? E primul semn că relația nu mai e ce-a fost odată. Comparațiile vin din frustrări iar frustrările vin din nepotriviri sau incompatibilități. Dacă face comparații până și în pat atunci e timpul să fugi mâncând pământul pentru că e clar că aveți o problemă gravă. Dacă o iubești cu adevărat, poți încerca să discuți cu ea și să afli sursa nemulțumirilor ei. Nu e totuși foarte ok să dai bir cu fugiții decât dacă te simți prea rănit de comparațiile ei repetate și răutăcioase.

Te umilește în public

Faptul că își permite să râdă nonșalant de tine cu prietenii ei poate fi un alt semn că nu ești bărbatul visurilor ei. O femeie care te apreciază și te iubește nu-ți va expune niciodată defectele în public. Te vorbește de rău pe la spate? E și mai complicat. Simți privirile ironice ale prietenilor ei îndreptate mereu asupra ta atunci când sunteți împreună? Simți dezaprobarea în vocea părinților ei? Ori înseamnă că e gură spartă și vorbește vrute și nevrute cu oricine despre orice, inclusiv despre tine, ori încearcă să-ți transmită că nu te mai place suficient de mult.

Nu prea mai faceți sex

Când un cuplu rărește din ce în ce mai mult partidele de amor înseamnă că se îndreaptă rapid spre despărțire. Dacă ea te evită și e din ce în ce mai rece cu tine e timpul să afli care e problema. S-ar putea ca ea să nu fie deloc satisfăcută de performanțele tale. E posibil să suferi de ejaculare prematură? Femeile au nevoie de ceva mai mult timp pentru a ajunge la orgasm. Câte orgasme adevărate a avut de când sunteți împreună? Ejacularea prematură e o problemă relativ comună în rândul bărbaților. E bine să te sesizezi din timp dacă suferi de așa ceva și să iei măsuri. E păcat să pierzi o relație bună din cauza unei astfel de afecțiuni.

Recomandarea noastră

Unele relații merită păstrate cu orice preț. Dacă ai citit bine semnele și ai realizat că ea e nemulțumită de faptul că ejaculezi prea repede, e timpul să acționezi prompt pentru soluționarea problemei. Prematrol este un produs natural dedicat stopării ejaculării premature. Folosind Prematrol vei fi din nou capabil de performanțe impresionante în pat, vei rămâne în control pe tot parcursul partidei și vei putea să îi oferi și ei satisfacția după care tânjește. Nu lăsa problemele să se adune și să se accentueze. Ejacularea prematură afectează chiar și cele mai stabile relații. E timpul pentru acțiune!

No comments:

Post a Comment