Monday, July 27, 2015

4 moduri interesante prin care să-ți dovedești iubirea pentru ea

Iubirea se demonstrează prin gesturi și prin acțiuni și ceva mai puțin prin cuvinte siropoase. Poți să-i repeți zi de zi că o iubești. Dacă ea se simte ignorată, dacă te comporți ca un adolescent răsfățat de fiecare dată când nu primești ceea ce vrei sau dacă încerci să îți impui mereu punctul de vedere, cuvintele tale dulci nu aduc fericirea mult visată în relație. S-ar părea că femeile sunt ceva mai practice în ultima vreme. Romantismul e bun. Are însă nevoie de lucruri concrete.

Nu fi absent!

Bărbații absenți le fac pe femei să-și iasă mereu din fire și să devină morocănoase și acre. Dacă vii mereu de la serviciu și te așezi automat la televizor înseamnă că practic ești absent din relație. Faptul că eviți mereu să porți o discuție serioasă cu ea arată că nu prea îți pasă. Dacă îți pasă cu adevărat, încearcă să fii mai activ în relație. O femeie ignorată se simte imediat neiubită, abandonată și singură. Nu există mod mai simplu de a-ți dovedi iubirea decât acela de a-i arăta femeii de lângă tine că ești implicat trup și suflet în activitățile de cuplu, de familie sau de relație.

Nu pune presiune!

În pat sau în relație, nu e niciodată ok să încerci să te impui ca bărbat folosind tehnici de manipulare sau presiuni masive pentru a obține ceea ce vrei. Vrei să-i demonstrezi că o iubești cu adevărat? Găsește mereu echilibrul relației. Ea nu vrea sex oral? Află motivele reale înainte de a insista asupra subiectului. Nu vrea să meargă cu tine la meci sau la grătar? S-ar putea să-i displacă prietenii tăi chercheliți care-i fac mereu avansuri când beau ceva mai multă bere.

Nu veni mereu cu mâna goală!

Da, micile cadouri fac diferența. Chiar dacă sunt numai cadouri simbolice, ele arată afecțiunea și faptul că te-ai gândit la iubita ta pe parcursul unei zile sau în timpul unei călătorii de afaceri. Micile atenții nu sunt doar modalități subtile de a cuceri o femeie ci și de a menține dragostea odată cucerită. O iubești? Demonstrează-i! Nu fi neglijent cu relația pentru că răceala odată instalată e greu de alungat.

Nu te retrage în tine!

Comunică mereu partenerei tale lucrurile care te supără și problemele cu care te confrunți. N-o lăsa să ghicească ce te deranjează după toanele pe care le ai. Nu refuza să faci sex fără să-i explici motivul. Dacă te simți lipsit mereu de virilitate, simți că nu mai ai libidoul normal și că ești incapabil să-i oferi plăcere în pat, ai încredere în ea și explică-i problema. Faptul că te deschizi și comunici cu ea o va face să se simtă apreciată și iubită. Rezolvarea problemei poate veni chiar de la ea.

Recomandarea noastră

Da, relațiile de succes au o componentă sexuală importantă. Cei care neagă acest lucru nu înțeleg cum trebuie vitalitatea și fericirea pe care le aduce o viață sexuală activă și sănătoasă. Pentru cei care au înțeles deja că nu pot trăi fără sex, a fost inventat un produs nou și eficient numit PoteMax. Suplimentul alimentar PoteMax este recomandat bărbaților care au nevoie de un plus de încredere și de energie sexuală în pat. Ce face PoteMax atât de special? Formula naturală, modernă și fără contraindicații, testată de bărbații din întreaga lume. PoteMax stimulează potența, oferă capacitatea de a avea erecții ferme și puternice care să aducă satisfacție atât bărbatului cât și partenerei. PoteMax te ajută să îți demonstrezi practic iubirea față de persoana dragă de lângă tine!

No comments:

Post a Comment