Monday, July 27, 2015

Pesimistul, soacra și libidoul

Sexul e bun. Sexul e prost. Sexul e așa și așa. Ce anume face diferența? De ce unele cupluri au mereu parte de partide orgasmice în timp ce altele adună frustrări peste frustrări? Un terapeut renumit spunea că organul sexual uman se află de fapt între urechi. Creierul face mereu diferența între o partidă și alta, între o persoană și alta, între un cuplu și altul. Modul în care ne vedem atunci când suntem goi pușcă în fața oglinzii, singuri cu noi înșine, dă tonul relațiilor sexuale. Ne place de noi înșine? Înseamnă că suntem maturi emoțional, gata de a înfrunta orice ne-ar ieși în cale.

Câtă dreptate au pesimiștii?

Pesimiștilor le e frică să-și aprecieze singuri calitățile. De multe ori se amăgesc spunând că sunt realiști, că văd lucrurile în adevărata lor lumină. Relația cu un pesimist e de multe ori complicată pentru că tinde să aducă la suprafață toate lucrurile negative ca și cum ar fi cele mai importante. Sexul cu un pesimist convins? Greu de imaginat! Dacă pesimista e femeie, va sta întotdeauna învelită bine sub cearșafuri sau va cere mereu să fie lumina stinsă. Dacă e bărbat, te va întreba mereu dacă tu crezi că o are destul de mare. Oricum ar fi, lucrurile tind să ia rapid o turnură negativă iar reproșurile vor curge gârlă pentru că ele sunt pâinea pesimiștilor.

Sexul prost și factorul soacră

Căsătoria și relațiile de lungă durată au de cele mai multe ori efecte negative asupra libidoului ambilor parteneri. Soacrele au tendința de a invada mereu intimitatea cuplurilor pentru că se simt îndreptățite să fie la curent cu bunăstarea copiilor lor, fete sau băieți. Soacrele, pesimismul și libidoul scăzut merg mereu mână în mână și pot distruge rapid relații care păreau destul de solide. Cum să faci sex sălbatic atunci când locuiești cu socrii? Cum să dai liber fanteziilor?

Optimiști, fără soacre, vrem sex nebun!

Se pot schimba lucrurile în bine din punct de vedere sexual? Optimiștii ar zice da, pesimiștii ar zice nu. Ideea e că optimismul se învață iar mentalitățile se schimbă dacă există dorința de mai bine. Nu se poate avea o relație fericită fără o viață sexuală energică, sănătoasă și creativă din partea ambilor parteneri. Indiferent de ideile moștenite de la părinți, de locul în care locuiți, de tipul de personalitate și de modul de gândire, sexul nu poate rămâne prost, așa și așa sau aproape inexistent.

Recomandarea noastră

Energizarea unei vieți sexuale marcate de pesimism, de nesiguranță și de lipsa intimității se face în etape succesive, cu multă răbdare și înțelegere din partea ambilor parteneri. Dacă libidoul lasă mult de dorit și nu prea vă simțiți îndemnați să participați la partide experiment fără ajutor, încercați capsulele SPX pentru stimularea dorinței sexuale atât la bărbați cât și la femei. O capsulă SPX previne ejacularea prematură la bărbați și intensifică orgasmele la femei. Potența, excitația, sensibilitatea și energia sexuală masculină cresc și ele pentru că SPX dă liber plăcerii, creativității, optimismului și virilității. Aveți acum șansa la o viață sexuală mai mult decât satisfăcătoare alături de capsulele 100% naturale SPX!

No comments:

Post a Comment