Monday, July 27, 2015

3 idei îndrăznețe pentru nopți fierbinți pe plajă

Sigur îți place marea. E atracția principală a verii și nimeni nu ratează ocazia de a se bronza pe o plajă cu nisip fin și de a se bălăci puțin în apă sărată de mare. E locul în care femeile își etalează frumusețea iar bărbații devin din ce în ce mai excitați și mai dornici de ceva acțiune chiar și direct pe plajă dacă se poate. Și de ce nu s-ar putea? Plaja poate fi un loc romantic, pasional sau de-a dreptul incitant. Totul ține de dorințele celor care vin aici în căutarea unui loc special în care să se desfășoare.

Voi goi pe plaja goală

Ziua plajele sunt pline și aglomerate. Noaptea însă e timpul nebuniilor pe nisip pentru cuplurile în căutare de diversitate pentru viața lor sexuală. Așa că, scăpați de haine și faceți-vă de cap! Cu puțină imaginație și cu ceva planificare, se poate pune în aplicare aproape orice fantezie trăsnită care vă vine în minte. Veți avea niște amintiri extrem de excitante care să vă condimenteze nopțile multă vreme după ce plaja și marea au rămas în urmă.

Aventură cu public

Sexul pe plajă devine super excitant mai ales pentru că există posibilitatea de a fi văzuți de cineva. Adrenalina crește, sângele ajunge mai bine în zonele fierbinți și totul e muuult mai plăcut la atingere. Chiar dacă nu mai e timp suficient de preludiu, lubrifierea e mai bună ca oricând, zonele erogene sunt foarte sensibile la atingere, săruturile devin aproape orgasmice și totul se transformă într-o mare de plăcere rapidă între nisipul cald și cerul de vară.

Picnic orgasmic

Dacă sunteți prea timizi pentru o partidă rapidă cu public sub clar de lună, creați o atmosferă romantică dar care să se termine într-un orgasm fantastic pe nisip. Alegeți un loc retras în care să vă puteți așeza tabăra, luați o cină romantică, beți ceva mai mult vin și lăsați fanteziile să se desfășoare în voie. Sărutați-vă cu foc precum doi amanți flămânzi de dragoste, faceți totul pe îndelete și veți ajunge cu siguranță la marele O chiar și de mai multe ori. Totul ține de atmosferă și de libertatea mentală pe care decideți să o acordați acestui moment memorabil.

Sex pe plajă nu pe nisip

Să faci sex direct pe nisip e plăcut numai în filme. Știm cu toții că nisipul intră peste tot și devine o mare pacoste. E foarte sexy să te tăvălești în nisip dar e mai recomandat să aduci cu tine pături, prosoape, sau orice altceva poate sta între tine, iubita ta și firicelele minuscule și ascuțite de nisip. Ce altceva mai trebuie să ai în vedere? Află citind mai jos!

Recomandarea noastră

Sexul fabulos nu se întâmplă mereu de la sine. E foarte probabil să dai greș ca bărbat mai ales într-un loc nou și cumva mai stresant precum plaja. Pentru ca picnicul vostru să devină într-adevăr orgasmic se recomandă capsula naturală Sex Power pentru stimularea erecției la bărbați. Sex Power este un supliment alimentar 100% natural care le dă bărbaților erecții tari, energie sexuală debordantă, ejaculare controlată toate la doar 10 minute de la administrare. Sex Power nu are contraindicații, pentru că substanțele active sunt extrase numai din plante rare cu efecte afrodiziace și de stimulare a potenței recunoscute internațional.

No comments:

Post a Comment