Tuesday, July 28, 2015

Vrei o relație cu ea sau doar sex sălbatic?

Nu toți bărbații sunt făcuți pentru relații de lungă durată, monogamie, căsătorie și viață de familie. Uneori, însă, simți cum te învăluie singurătatea și începi să te întrebi dacă n-ar fi timpul pentru o relație stabilă. E destul de complicat să începi o relație dacă nu ești pregătit pentru ea. Cum poți înțelege mai bine ceea ce îți dorești de la o femeie? Cum să faci să nu-i rănești sentimentele? Există întrebări la care nu poți da niciodată un răspuns exact. Uneori trebuie să te lași ghidat de instincte și să mergi înainte.

Ești îndrăgostit de ea sau doar de corpul ei?

Ai întâlnit o femeie. Are un corp de milioane și e destul de evident că te place. Îți face mereu avansuri dar tu vrei ceva mai mult decât o partidă ocazională, trecătoare. Nu ești îndrăgostit dar ți-ar plăcea să o cunoști mai bine. Trăim în era în care femeile știu foarte bine ce vor. Dacă vrei să afli ce anume își dorește, mai bine întrebi. Vrea seducție, jocuri, fantezii și sex pe bandă rulantă sau e în căutarea unei persoane cu care să stabilească o relație? Oricum ar fi, e bine să fii bine pregătit și pentru sex. Dacă e o dominatoare fierbinte în căutare de bărbați ultrapotenți, s-ar putea să te joace pe degete până nu mai știi de tine. E bine să ai ceva întăritoare la tine, pentru orice eventualitate.

Facem sex sau facem dragoste?

Uneori facem sex, pur și simplu. Pentru că sexul e bun și ne dă drumul la hormonii fericirii din creier. Nu ne complicăm cu prea multe sentimente, nu ne atașăm unul de celălalt, nu ne promitem să ne iubim veșnic. Și e bine. Alteori ne îndrăgostim nebunește și ne mulțumim să ne privim în ochi și să ne simțim aproape. Sexul e pe plan secund. Când facem dragoste, suntem calmi. Când facem sex, nechezăm ca niște armăsari în călduri. Care o fi mai bun? Depinde de situație. Uneori vrem sex, alteori vrem dragoste, uneori ne apucă un dor nebun de familie și am vrea să ne căsătorim. E complicat, foarte complicat.

Implicarea contează!

Orice ți-ai dori, îți va ieși mereu mult mai bine dacă te implici cu toată inima în ceea ce faci. Persoana de lângă tine simte dacă vrei să fii acolo, alături de ea, fie că faci sex, fie că faci dragoste sau doar stai de vorbă. Sexul cu jumătate de inimă nu merge niciodată bine. E totul sau nimic! Relațiile în care doar faci prezența nu sunt relații adevărate și se termină mereu în dezastru. Dacă vrei sex sălbatic, fii pregătit să îl oferi! Dacă vrei o relație, fii pregătit să te implici la maximum!

Recomandarea noastră

Pentru cei care se simt nesiguri pe capacitățile lor de a satisface o femeie puternică și care știe ce vrea există acum capsulele pentru ultrapotență numite UP. Ce efecte au aceste capsule naturale? UP dă fermitate totală erecțiilor, ajută la controlul ejaculării, oferă energie sexuală din plin și capacitatea de a rămâne erect mult timp pentru partidele lungi. Orice femeie își dorește ca erecția partenerului să rămână fermă până când ajunge și ea la orgasm. Din păcate, mulți bărbați au ceva probleme la acest capitol. UP vine în ajutorul tuturor bărbaților care simt nevoia de ceva în plus pentru ca sexul sălbatic să fie cu adevărat fierbine și satisfăcător!

No comments:

Post a Comment