Monday, July 27, 2015

Spune STOP hemoroizilor! Spune STOP disconfortului!

Ai o singură viață și meriți să o trăiești frumos. Este inacceptabil ca oamenii să trăiască zi de zi cu dureri supărătoare care să le strice plăcerea de a mânca, de a râde și de a se bucura de familie. De cele mai multe ori soluțiile cele mai simple la problemele noastre sunt și cele mai eficiente. Greu de acceptat, nu? Cum să crezi că apa, ceaiul, ierburile, sau alte principii extrem de la îndemână pot vindeca probleme complexe precum hemoroizii? Cum să crezi că o simplă pungă cu gheață poate reduce orice inflamație? Și totuși e adevărat!

Metode simple de a calma iritația produsă de hemoroizi

Faceți băi călduțe de 15 minute de cel puțin 3 ori pe zi pentru a reduce inflamația și durerea și pentru a calma zona anală iritată, apoi uscați pielea din jurul anusului cu un prosop moale. Nu vă forțați atunci când mergeți la toaletă sau după și mențineți o igienă strictă a zonei folosind șervețele umede fără parfum. Luați la nevoie un calmant pentru durere dacă este necesar. Folosiți un laxativ ușor dacă suferiți de constipație. Nu folosiți laxativul prea des sau prea mult pentru că diareea irită la rândul ei hemoroizii. Nu ridicați obiecte grele pentru că acestea pun presiune pe vene și agravează hemoroizii. Folosiți dispozitive medicale care au la bază principiul crioterapiei și care sunt eficiente în tratamentul hemoroizilor.

Crioterapia – simplă, eficientă și fără complicații

Multe persoane apelează la metode invazive chirurgicale pentru tratamentul hemoroizilor înainte de a testa și alte alternative mult mai la îndemână. Operațiile vin mereu la pachet cu dureri și complicații postchirurgicale greu de prevăzut și de tratat. Crioterapia este însă o metodă testată în diverse afecțiuni și are o eficiență dovedită în timp. În crioterapie se folosesc gaze sau substanțe capabile de a fi răcite până la temperaturi foarte scăzute. Aplicarea unor astfel de temperaturi pe venele hemoroidale este eficientă pentru că le stopează rapid dezvoltarea. Hemoroizii se vor retrage, se vor restrânge și vor dispărea iar locul lor va fi luat de țesuturi sănătoase. Multă vreme, crioterapia s-a practicat cu succes numai în cabinetele medicale. Avantajul tehnologiei moderne este că întreg procedeul se poate face foarte simplu și fără complicații în casele pacienților. Procedura nu este deloc dureroasă și nu are complicații iar perioada de reducere a hemoroizilor este destul de rapidă. Se poate avea senzația trecătoare de amorțire a zonei sau o anumită roșeață a pielii dar fără consecințe.

Recomandarea noastră

Dispozitivul medical HemoMed folosește principiul crioterapiei la cel mai simplu dar și la cel mai avansat nivel pentru reducerea și tratarea hemoroizilor. HemoMed este un mic suport în care se află o substanță capabilă de a ajunge la temperaturi foarte scăzute atunci când este plasată la congelator pentru răcire. După răcire, dispozitivul se aplică pe venele dureroase, iritate și dilatate și se menține o perioadă de timp. Rezultatele sunt vizibile imediat după primele aplicări iar în timp hemoroizii trebuie să se retragă și să dispară. Metoda este cât se poate de simplă și de sigură, testată de pacienți din întreaga lume care au ales calea cea mai naturală de a stopa progresia unei probleme cu consecințe negative grave, hemoroizii!

No comments:

Post a Comment