Wednesday, September 9, 2015

Cum gândește un bărbat potent?

Când vorbim despre potență ne gândim în primul rând la sex. Cuvântul potent are însă altă semnificație principală dincolo de referirea directă la mărimea și tăria penisului. Potența se referă la tăria fizică și psihică a bărbatului în sine, per total. Potent înseamnă voinic, viguros, puternic, robust și valoros. Ce putem deduce din asta? Potența și impotența sunt de multe ori două fețe și două manifestări ale aceleiași minți.

Mintea care ne joacă feste

Un bărbat cu potență redusă poate deveni foarte potent dacă alege să-și schimbe percepția despre sine și despre capacitățile pe care le are. Un bărbat potent se poate sfărâma peste noapte sub povara unui eșec din dragoste și poate rămâne așa multă vreme. De ce? Pentru că în principiu facem sex cu mintea. Organele genitale sunt doar terminațiile externe prin care se manifestă ceea ce gândim despre noi și despre ceilalți.

Pot versus Nu pot

Cumva, pe undeva, ni s-a înfipt bine în minte ideea că suntem ceea ce suntem și că schimbarea unei mentalități sau a unui obicei e imposibilă în 99% din cazuri. Încercăm să gândim pozitiv, încercăm să ne educăm mintea într-un anume stil de a percepe lucrurile dar eșuăm lamentabil după câteva zile, cel mult o săptămână. Apoi aruncăm cărțile pe fereastră și ne reluăm liniștiți viața de dinainte. Nu există schimbare, nu vezi? E imposibil! Schimbarea există, doar că e nevoie de ceva mai mult timp și perseverență înainte de a trage concluziile.

Gândește potent, acționează potent!

Probabil că ai auzit de expresia englezească "Think Big". Think Big înseamnă să gândești totul la scară mare și să înțelegi că limitele pe care ți le setezi te definesc ca persoană. Think Big se aplică foarte bine la sex și potență. Think Big te îndeamnă să ieși din zona de confort și să experimentezi viața fie ea socială, sexuală sau materială la cote maxime. Fie că ești un spirit aventuros fie că nu, gândirea la scară mare te ajută să ieși din carapace și să devii ceea ce ai vrut dintotdeauna să devii.

Mereu gata de acțiune!

Se spune că bărbații vor o grămadă de sex. Problema e că cei mai mulți bărbați nu prea înțeleg exact ce anume vor de la sex. Sexul fără creativitate devine rapid plictisitor. Sexul adevărat e destul de complex ca să nu spunem complicat. Sexul perfect are de multe ori, așa cum am amintit, nevoie de o minte pusă pe fapte mari și nu doar de organe sexuale funcționale. Dacă ești mereu gata de acțiune din minte ai șanse mari să oferi și să primești sex adevărat, pasional, la scară mare. Dacă ai doar niște idei vagi cu privire la ce anume înseamnă sexul, cel mai probabil e că vei avea și o erecție vagă, fără vlagă, vigoare sau putere.

Recomandarea noastră

Sex Power e pentru cei care gândesc la scară mare. Bărbații care au înțeles sau vor să înțeleagă ce înseamnă sexul adevărat au nevoie de energie fizică și sexuală adecvată pentru a pune în practică ideile pe care le au. Sex Power te eliberează de sub povara stresului mental și fizic și te lasă să experimentezi sexul după pofta inimii. Sex Power este un supliment alimentar care odată ingerat, oferă erecții foarte puternice care durează în timp exact atât cât ai nevoie. Nu trebuie să te mai temi de ejaculări premature sau de erecții moi pentru că nu mai e cazul. Folosind Sex Power te asiguri că poți face față cu adevărat partidelor pe care ți le-ai imaginat dintotdeauna. Gândește potent, gândește Sex Power!

No comments:

Post a Comment