Tuesday, July 28, 2015

Bun la pat? Da sau ba?

Fie că ești un cuceritor notoriu sau un romantic incurabil tot trebuie să-ți pui la un moment dat în balanță abilitățile sexuale. E foarte important să analizezi cam ce părere ai tu despre tine iar apoi să afli părerea sinceră a unor foste (dacă există foste sincere și care ți-au rămas prietene). Ești bun la pat sau mai ai de lucrat la unele lucruri? Iată unele aspecte care fac un bărbat mai puțin atractiv în pat, ca să nu spunem de-a dreptul incapabil de o partidă bună.

Încrezutul

Există bărbați care se cred darul lui Dumnezeu oferit femeilor și prin urmare așteaptă mereu să fie satisfăcuți, lăudați și apreciați ca pe ceva nemaipomenit. Pe lângă faptul că au o atitudine greu de suportat, astfel de bărbați sunt mereu foarte critici cu partenerele și destul de greu de mulțumit. Ești un astfel de bărbat? Chiar dacă știi că ești bun la pat, tot nu trebuie să arăți și să te porți ca și cum numai tu ești cel care contează. Femeilor le plac bărbații siguri pe ei înșiși dar încrezuții sunt o categorie aparte de care nu prea vrea să se apropie nimeni fie ei cât de buni ar fi în așternut.

Nerăbdătorul

Cu unii bărbați e greu să ții pasul pentru că mereu vor să încerce o poziție nouă, o jucărie nouă sau o abordare surpriză a sexului. Bărbatul nerăbdător încearcă să impresioneze prin creativitate dar uită mereu să-și întrebe partenera dacă e pregătită pentru una sau alta. Te caracterizează o astfel de nerăbdare creativă? Te plictisești repede? Concentrează-ți mai degrabă atenția asupra partenerei decât asupra ultimelor noutăți în domeniul sexului. S-ar putea ca ea să se simtă neglijată în goana ta după noi și noi metode de a găsi satisfacție.

Plângăciosul

Nu toți bărbații timizi sunt exagerat de sensibili dar există și o astfel de categorie. Bărbatul temător, anxios și extrem de sentimental nu face mereu parte din tagma bărbaților buni la pat. Chiar dacă e atent, grijuliu și tratează femeile ca pe niște prințese din sticlă, nevoia lui constantă de a se plânge de incapacitatea lui închipuită sau reală de a performa e de-a dreptul stresantă. Nevoia de a primi mereu confirmarea că e bun la pat nu îl ajută cu nimic. Cei mai mulți timizi au probleme de ejaculare precoce ceea ce îi face și mai incapabili de partide cu scântei.

Recomandarea noastră

E aproape imposibil să fii bun la pat atât timp cât suferi de ejaculare prematură. Încrezuții, nerăbdătorii și alte categorii de bărbați încearcă de fapt să distragă atenția partenerelor lor de la problema lor de bază, ejacularea prematură, prin comportamente diverse și uneori autodistructive. De ce să alungi femeile din viața ta comportându-te ca un nesuferit? Mai bine rezolvi problema! EjaControl e un supliment alimentar care oferă stabilitate și control bărbaților cu probleme de ejaculare precoce. Fiind o capsulă din plante, nu trebuie să te temi de eventuale reacții adverse sau contraindicații. EjaControl readuce plăcerea sexului pentru toate tipurile de bărbați și oferă femeilor ocazia de a descoperi plăcerea alături de persoane echilibrate și interesante!

No comments:

Post a Comment