Monday, July 27, 2015

Cum slăbești când nu gătești?

Cea mai comună și cea mai eficientă strategie de pierdere în greutate este de a mânca mai puțin și de a face mai multe exerciții fizice. Din păcate pentru cei care nu pot găti, nu au timp sau nu le place să gătească sfaturile pentru prepararea unor mese sănătoase nu sunt realiste. Așadar, dacă singurul aparat pe care îl folosești în bucătărie este cuptorul cu microunde, atunci trebuie să știi că există alegeri inteligente pe care le poți face și care te vor ajuta la pierderea în greutate.

Pune mai multe fructe în coș

Cea mai simplă și puțin costisitoare schimbare pe care o poți face în dieta ta și cu cel mai mare efect este de a îți construi meniul în jurul fructelor și legumelor. Fructele pot fi consumate crude, oriunde și oricând și nu consumi foarte mult timp la partea de împachetare. Când ai fructele la vedere în bucătăria ta, îți este mult mai ușor și la îndemână să le și mănânci. Alege-le pe cele de la țărani, sunt mai ieftine și mai gustoase.

Alege carbohidrații potriviți

Nu, nu trebuie să renunți la toți carbohidrații pentru a pierde în greutate, dar îi poți alege pe cei mai buni. Concentrează-te pe carbohidrații din cerealele integrale. Din fericire, chiar dacă iei masa la restaurant acum poți alege orezul brun în loc de cel alb, pastele integrale în loc de cele din făină albă. La micul dejun alege o porție sănătoasă de cereale integrale, tot ce trebuie să faci este să le pui într-un bol peste care poți adăuga chefir, iaurt sau fructe.

Nu îți poți controla pofta de carbohidrați?

Alege SlimGo Carb Blocker! Îți dă posibilitatea să consumi alimente bogate în carbohidrați fără să-ți faci griji asupra siluetei. Sursă: sensilab.ro

No comments:

Post a Comment