Tuesday, July 28, 2015

Ce așteaptă CU ADEVĂRAT o femeie de la o aventură de o noapte?

Tocmai ai petrecut o noapte pasională cu o femeie pe care abia ai cunoscut-o când deodată te lovește un val de anxietate și o stare de disconfort psihic. Oare ce gândește ea despre mine? Cât de ok sunt femeile în general când vine vorba de simple aventuri de o noapte? Care sunt șansele de a ne întâlni din nou pe undeva și cât de ciudată va fi întâlnirea? Oare a fost satisfăcută? Iată aici un mic ghid din care poți afla cam ce gândește ea despre escapada voastră sexuală și despre cum să fii mereu pregătit pentru astfel de întâlniri.

Ea nu vrea să-i dai pur și simplu papucii

E bine să-ți amintești că sexul e o chestiune intimă pe care ați împărțit-o amândoi timp de o noapte. Așa că, nu te purta ca un străin fără pic de sentimente a doua zi dimineața. Femeile vor să știe că aventura voastră a fost totuși ceva mai mult decât țac-pac, am intrat am ieșit și cu asta basta. Dacă ea se trezește în patul tău dar tu nu ești de găsit pe nicăieri sau o grăbești pe ușă afară imediat ca să-ți vezi de treabă, se va simți lipsită de importanță și nerespectată. Chiar dacă nici ea nu vrea mai mult de la tine tot nu trebuie să te porți aiurea. Sunteți doi adulți care ați consimțit la o partidă de sex așa că fii și tu onest și deschis cu ea. Ceea ce urmează e să vă vedeți fiecare de treabă separat și fără urmări, fără regrete și fără sentimente amestecate.

Ea nu vrea să se simtă ieftină și fără importanță

Femeile pot trece la fel de ușor ca bărbații peste o aventură de o noapte dar de multe ori aleg să nu fie atât de tranșante. Dacă ea mai zăbovește puțin după micul dejun nu înseamnă că vrea să se mărite cu tine ci doar că încearcă să mai îndulcească puțin amintirea nopții trecute. Înainte de a vă spune la revedere faceți totuși schimb de numere de telefon. Poate că ai găsit vreun lucrușor de-al ei uitat pe noptieră sau poate vei simți nevoia de a vorbi cu ea vreodată, cine știe?

Ea își poate dori într-adevăr mai mult

E bine să iei în considerare și acest aspect. Dacă tocmai ați avut parte de o partidă spumoasă cu gemete, orgasme și tot tacâmul s-ar putea să vă treziți amândoi, dar mai ales ea, că vreți mai mult. Femeile eliberează o cantitate mare de oxitocină, hormonul relațiilor strânse, în timpul orgasmului așa că s-ar putea să observi o schimbare de comportament după sex. Nu trebuie să fii nesimțit ci doar puțin mai hotărât dacă ești decis să nu dai loc așteptărilor ei. N-o invita la o masă de prânz și nu lăsa loc de interpretare decât dacă îți place cât de puțin de ea și ți-ai dori să o mai vezi.

Recomandarea noastră

Știm că aventurile de o noapte sunt de cele mai multe ori pur sexuale. De aceea trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru ca ea să nu fie dezamăgită. Un spray modern și eficient numit ActivMax te poate ajuta în acest sens. ActivMax se pulverizează pe suprafața penisului decalotat și asigură erecții ferme și de durată și împiedică ejacularea prematură. Erecțiile tari cresc dimensiunile penisului și stimulează mult mai bine pereții vaginali și clitorisul în timpul penetrării. ActivMax te asigură că sexul e într-adevăr de milioane și că aventura voastră a meritat tot efortul!

No comments:

Post a Comment