Monday, July 27, 2015

Există bătrânețe fără dureri?

Pentru prea multe persoane, bătrânețea înseamnă o perioadă cumplită, marcată de diverse boli cronice agravate și de dureri constante de cap, de dinți, de oase și de mușchi. Nimeni nu-și dorește să ajungă bătrân și să sufere în astfel de condiții. Cu toții am vrea să ne bucurăm de niște ani liniștiți alături de familie și prieteni. Am vrea să ne ducem zilele fără să trebuiască să înghițim zeci și zeci de pastile pentru zeci și zeci de tipuri de dureri care ne turmentează corpul și mintea zi și noapte într-un chin lung și fără sens.

Bătrânețea se pregătește din tinerețe

Știai că ești responsabil de modul în care îmbătrânești? E foarte adevărat că predispoziția genetică ne afectează rezistența la boli, la infecții și ne face mai vulnerabili la anumite afecțiuni precum diabetul, ulcerul gastric sau orteoporoza. Însă, putem intra în perioada vârstei a treia complet afectați de durere și de boală sau bine dispuși, pregătiți mental și fizic pentru o nouă etapă a vieții. Depinde de noi.

Jos sedentarismul!

Sedentarismul este dușmanul principal al oaselor puternice și al mușchilor sănătoși. Lipsa de mișcare ne pregătește pentru o bătrânețe în care cuvintele cheie vor fi artrită, artroză, osteoporoză, reumatism, dureri articulare și invaliditate marcată. Viața în mișcare, suplimentată cu alimente bogate în calciu, magneziu și zinc, asigură sănătatea osoasă, dentară, sănătatea inimii și a vaselor de sânge și mai ales liniștea și fericirea unei perioade frumoase din viață.

Jos grăsimea în exces!

Excesul de grăsime pune o mare presiune în plus asupra oaselor pentru că ele sunt suportul principal al corpului nostru. Lăsând la o parte faptul că burta nu arată tocmai bine, trebuie să ne gândim mai mult la calitatea vieții actuale și viitoare pe care stratul abundent de grăsime o pune în pericol. Durerile osoase se accentuează cu vârsta dar ele devin un adevărat handicap pentru persoanele mai puțin zvelte. Mușchii spatelui, coloana vertebrală, articulațiile mari și mici suportă greu povara grăsimii excesive iar la un moment dat cedează sub presiune.

Jos durerea de oase!

Există bătrânețe fără dureri osoase? Cu siguranță! Dacă ne asigurăm din timp că tot corpul nostru este tratat cât se poate de natural, fără amestecuri chimice de sinteză, doar cu substanțe active din farmacia naturii vom experimenta o viață lungă și o bătrânețe frumoasă și liniștită. Cele mai eficiente tratamente contra problemelor osoase au fost și vor rămâne uleiurile esențiale din plante simple dar cu efect puternic.

Recomandarea noastră

AntiDur este gama de produse recomandată pentru o bătrânețe fără dureri și pentru o viață de adult fără crampe musculare, febră musculară, nevralgii osoase sau dureri de coloană. Produsele se prezintă sub forma unui roll on care conține uleiuri esențiale și substanțe active naturale extrase din plante. Pentru că uneori oasele și mușchii noștri devin dureroși este recomandată aplicarea gelului AntiDur pe suprafețele afectate. După aplicare, veți observa că la suprafața pielii se va forma un plasture incolor, rezistent la apă, din care se vor elibera pentru mult timp analgezice 100% naturale și fără efecte adverse pentru ficat sau stomac. Bătrânețea fără dureri există și datorită lui AntiDur!

No comments:

Post a Comment