Monday, May 25, 2015

Un bărbat potent e un bărbat fericit!

Potența și impotența sunt două trăsături importante după care se definesc în general bărbații. Dacă ești potent înseamnă că ai parte de relații stabile și eventual de o familie împlinită. Când organul te lasă baltă totul devine mult mai complicat. Indiferent de vârstă, fiecare bărbat își dorește să poată primi și oferi cât mai multă plăcere pentru a se simți pe deplin satisfăcut. Ca oameni, ne place sexul și îi simțim acut lipsa atunci când ceva devine în neregulă cu organele responsabile de plăcere. Cum facem să ne păstrăm intactă sursa de fericire până la adânci bătrâneți?

Sex fără frică

Cunoașteți destul de bine proverbul "de ce ți-e frică de-aia nu scapi" nu-i așa? Frica este dușmanul cel mai puternic al erecției. Dacă ai suferit câteva episoade de erecții moi sau ineficiente deja simți că totul s-a terminat pentru tine. Panica pune stăpânire pe minte de fiecare dată când te gândești la sex iar în loc de erecție ai parte de un mare nimic. Metodele de relaxare recomandate pentru a scăpa de frica impotenței pot include ședințe cu un terapeut specializat, ședințe de meditație și yoga pentru eliberarea de anxietate, masaj senzual cu uleiuri aromatice, discuții cu partenera și un preludiu mai lung pentru instalarea completă a excitației.

Eliberarea

Eliberarea de anxietate și stres, de inhibiții și de constrângeri mentale duce la o eliberare fizică mai puternică de neurotransmițători la nivelul creierului. Neurotransmițătorii au mai multe roluri printre care și acela de a propaga eficient excitația de la nivel cerebral la nivelul organelor. Neurotransmițătorii sunt mesagerii plăcerii și ai fericirii și sunt absolut esențiali pentru un sex fantastic. Persoanele care suferă de depresie și anxietate nu simt nici plăcerea nici dorința de a face sex iar erecțiile ineficiente sunt inevitabile și închid cercul vicios. Cu cât te simți mai liber în timpul sexului cu atât vei avea o erecție mai fermă și mai impresionantă.

Redescoperirea

Erecțiile ineficiente pot avea multe cauze printre care și rutina, lipsa creativității și lipsa de implicare în partea sexuală a unei relații. Studiile arată că bărbații care fac sex regulat, de cel puțin câteva ori pe săptămână, au un risc mai scăzut de a face cancer de prostată, de a suferi de incontinență urinară sau de a deveni impotenți. Redescoperirea plăcerii sexuale adevărate după o perioadă de rutină poate fi o adevărată revelație pentru un cuplu.

Recomandarea noastră

Erecțiile puternice sunt un vis frumos pentru mulți bărbați. Dacă nu vrei să fii unui dintre ei, îți recomandăm suplimentul alimentar PoteMax. Combinația de plante, vitamine, minerale și aminoacizi are rolul de a stimula erecțiile și de a preveni problemele cauzate de imposibilitatea de a performa la cote maxime în pat. PoteMax stimulează fluxul sangvin spre organele genitale pentru că un flux puternic este cheia de boltă a erecției ferme și de durată. Nu ezitați să redescoperiți plăcerea adevărată a sexului, energiile debordante de care dispuneți și dorința de sex pentru că fericirea dumneavoastră ca bărbat depinde de toți acești factori. PoteMax are rolul de a vă oferi eliberarea, redescoperirea și plăcerea sexului, toate într-o singură capsulă naturală!

No comments:

Post a Comment