Tuesday, May 5, 2015

Dușmanii nevăzuți ai erecției tale

Penisul uman poate fi erect sau flasc. Diferența dintre cele două stări este în același timp foarte simplă și foarte complexă. Organul genital masculin este format din mai multe tipuri de țesuturi musculare și fibroase, doi corpi cavernoși și un corp spongios. Penisul aflat în stare flască devine erect prin excitație nervoasă și prin umplerea cu sânge a corpilor care îl compun. Starea de sănătate a vaselor de sânge, atingerea unui nivel optim de excitație a nervilor, lipsa unor nutrienți, efectele adverse ale unor medicamente, afectează negativ fluxul de sânge necesar obținerii unei erecții ferme.

Când erecția e pe ducă

Multă vreme te-ai simțit regele relațiilor pentru că nimic și nimeni nu stătea în calea erecției tale grozave. Nici nu trebuia să te gândești prea mult și bam! totul era pregătit de acțiune. În ultima vreme însă, ceva nu mai merge cum trebuie și nu știi ce anume. Prea mult alcool? Prea puține vitamine? Prea puțină mișcare? Probleme cu inima? Oboseală cronică? Ce poate fi?

Lipsa vitaminei D

Cel mai probabil e că n-ai făcut încă legătura între lipsa vitaminei D și problemele de potență. Studiile efectuate de universitățile italiene în ultimii ani arată că lipsa vitaminei D joacă un rol important în creșterea nivelului de radicali liberi din organism. Radicalii liberi distrug tot ce întâlnesc în cale și scad nivelul de oxid nitric responsabil de sănătatea vaselor de sânge. Pe scurt, devine tare greu să rămâi tare când vasele de sânge nu funcționează la capacitate maximă. De unde facem rost de vitamina D? Orice activitate în aer liber poate suplimenta nivelul acestei vitamine pentru că ea se sintetizează numai în prezența razelor de soare.

Lipsa mișcării

Lipsa mișcării afectează plămânii, inima, vasele de sânge, nivelul de serotonină, echilibrul hormonal, digestia, libidoul, erecția, nivelul de energie, adică tot ce te poate face fericit și mulțumit de viață. Vasele de sânge, responsabile de erecție, sunt primele afectate de o dietă bogată în grăsimi și săracă în exercițiu fizic. Depunerile de grăsimi pe vase le transformă din elastice în rigide, strâmte și aproape imposibil de străbătut de nivelul de sânge necesar oxigenării organelor interne. Scăderea drastică a fluxului sangvin se observă mai ales la nivelul corpilor cavernoși ai penisului care necesită o presiune foarte mare pentru a stabili și mai ales menține o erecție puternică pe o durată lungă de timp.

Recomandarea noastră

Scăderea fluxului sangvin spre penis și în consecință scăderea potenței este o capcană pe care de multe ori nu o putem evita. Tot ce putem face este să reparăm cât mai natural posibil daunele provocate de această afecțiune și să ne restabilim potența, erecția și mândria de bărbați. GinFizz este un suplimenta alimentar pe bază de ginseng care are rolul de a ne revitaliza organismul afectat de lipsa mișcării, de alimentația necorespunzătoare și de lipsa unor vitamine esențiale precum vitamina D. Folosind GinFizz vă veți simți mult mai capabili, mai energici în pat și în viață, mai potenți și mai siguri de o erecție adevărată. Ginsegul conținut de GinFizz conține o multitudine de vitamine și minerale, substanțe active revitalizante și vindecătoare, substanțe afrodiziace capabile să sporească excitația, plăcerea și dorința. Anxietatea care a pus stăpânire pe tine trebuie să dispară imediat pentru că ești un bărbat perfect capabil, dotat și potent!


       
 
 

No comments:

Post a Comment