Sunday, May 31, 2015

Iubita, excitația și ejacularea

Te exciți repede și ejaculezi și mai repede. Ai vrea să fie altfel dar ți-e și frică să mai abordezi subiectul. Auzi mereu cuvinte de genul tehnici, control, metode iar toate astea te cam sperie. Ți-a spus cineva vreodată că ar trebui să tratezi sexul ca pe o joacă? Adulții iau mereu lucrurile în serios dar sexul înseamnă plăcerea ta și a ei, joaca ta cu trupul ei și deschiderea ei față de tine. Copiii nu se joacă niciodată eficient pentru că jocul este despre implicare totală, despre uitare de sine și despre libertate de mișcare.

Joaca de-a controlul

E necesar să ai un anume control asupra ejaculării pentru a-ți putea satisface iubita. Creierul uman intră însă rapid în alertă dacă încerci să-ți impui cu forța niștre reguli sau niște metode inconfortabile și nenaturale în timpul special dedicat plăcerii. Relaxarea, preludiul lung și faptul că te vei concentra mai mult asupra ei în loc să-ți monitorizezi parametrii ejaculării te vor ajuta să devii un expert în arta controlului fără pusee de anxietate și neplăcere.

Mâinile

Țineți-vă de mână atunci când mergeți pe stradă sau atunci când stați la televizor. Palma are aproximativ 40000 de terminații nervoase sensibile și poate deveni un adevărat ospăț al simțurilor dacă este folosită cum trebuie. Jocul cu mâinile poate deveni un exercițiu perfect în menținerea sub control a nivelului de excitație și a ejaculării. Testează mereu nivelul de control pe care l-ai atins doar jucându-te cu palma și cu degetele iubitei. Cât de tare te poți excita și cât de rapid te poți opri?

Șoaptele

Șoaptele fierbinți ale iubitei au capacitatea de a te duce rapid pe culmile plăcerii. Lobul urechii este o zonă erogenă excelentă dar și un loc de unde poți porni un exercițiu de control. Lasă-ți iubita să-ți șoptească la o ureche cât mai mult în timp ce tu vorbești la telefon cu cealaltă. În felul acesta vei crea un mecanism de control al excitației prin faptul că înveți să-ți distribui atenția. Șoaptele te pot învăța controlul fără să fie un exercițiu traumatizant ci numai o simplă joacă.

Lumina

Sexul este de foarte multe ori asociat cu lumina difuză și cu umbra așa că ori de câte ori se întâmplă acest lucru te exciți pentru că te gândești la sex. Încearcă să stai în pat cu lumina dată la mic dar în loc de sex poartă o conversație serioasă sau ceartă-te cu iubita. Îți vei obișnui creierul cu o nouă rutină iar când va veni timpul de sex vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a te excita.

Recomandarea noastră

Combinația de joacă, exerciții de autocontrol și spray Eagle King te va ajuta să ai o viață sexuală împlinită, sănătoasă și fără griji. Eagle King este un spray natural care se aplică pe vârful penisului pentru a te ajuta să-ți controlezi mai bine ejacularea și să ai satisfacție garantată în timpul partidelor. Acest spray discret nu conține anestezice de sinteză și nu-ți va diminua cu nimic senzațiile normale. Se aplică pe penisul decalotat cu puțin timp înainte de începerea partidei iar efectele se vor vedea cât se poate de repede. Vei simți că ești din nou bărbatul puternic, capabil și în control care erai odată!

No comments:

Post a Comment