Monday, May 18, 2015

Tu știi ce fantezii are iubita ta?

În prima fază a relației, fiecare femeie își dorește să păstreze cât mai mult romantismul și de aceea se ferește să exprime deschis tot ceea ce simte și vrea cu adevărat. Te întrebi cât ar putea dura o astfel de fază romantică? Terapeuții spun că perioada începe în prima noapte de dragoste și poate ține până la doi ani. În general, femeilor le e frică să fie catalogate drept prețioase, pretențioase, greu de mulțumit sau imposibil de satisfăcut și de aceea preferă să nu-și sperie partenerii cu cerințe prea multe. Chiar dacă ea pare satisfăcută tot trebuie să fii vigilent și să observi cam de unde bate vântul fanteziilor.

Deschide-i apetitul pentru discuții

Ca să afli la ce visează cu adevărat nu trebuie să te grăbești și să o duci mereu în pat. Discuțiile interesante, din care poți cunoaște și descoperi cu adevărat o persoană, nu se întâmplă în dormitor. Confesiunile cele mai intime și descoperirea treptată a fanteziilor are loc în momente de intimitate profundă, de relaxare totală și de încredere în deschiderea mentală a partenerului.

Fotografii

Fiecare femeie își dorește în secret să fie imortalizată în fotografii nud alb negru. Astfel de fotografii îi reconfirmă ei faptul că are o frumusețe aparte care poate trece testul timpului și care poate fi transformată într-o operă de artă. Pune-i pe tavă o astfel de ofertă și observă-i reacțiile. E foarte greu pentru o femeie să ceară partenerului un astfel de lucru pentru că poate părea prea sigură pe sine și cumva vanitoasă. Dacă însă te oferi tu să-i îndeplinești fantezia s-ar putea să ai parte de un tratament ultraspecial și extrem de plăcut după ședința foto.

Aventură

Sexul în patul din dormitor poate fi ok pentru o perioadă dar poți încerca și altceva din când în când. Necunoscutul, frica, aventura eliberează adrenalină iar adrenalina pompează sânge mai mult spre organele genitale. Oferă-i ceva mai multă șampanie, afrodiziac recunoscut, urcă-ți iubita pe capota mașinii și mănânc-o pe toate părțile ca pe o piersică prea coaptă.

Apă

Femeile visează mereu să fie surprinse la duș. Banala apă fierbinte este un afrodiziac natural pentru că dilată vasele de sânge și permite fluxului să curgă liber acolo unde este nevoie. Picăturile care se preling de pe diversele tale zone după ce ieși de sub duș pot fi prinse cu limba și transformate în senzații delicioase. Nu te grăbi să te înfășori în halat după duș pentru că s-ar putea să ratezi un moment important și o fantezie a iubitei tale.

Recomandarea noastră

Unii bărbați se excită foarte repede și ratează astfel plăcerea unor partide elaborate sau împlinirea unor fantezii la care visează și ei și partenerele lor. Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple și pentru ca sexul să devină tot ceea ce vă doriți, este recomandat suplimentul alimentar EjaControl. Acest produs are capacitatea de a regla controlul ejaculării exact de la origini adică de la nivelul neurotransmițătorilor din creier. Ejacularea prematură are la bază anxietatea, sensibilitatea crescută, stresul și dezechilibrul transmițătorilor din creier. EjaControl conține substanțe active naturale care restabilesc echilibrul, alungă stresul și anxietatea, oferă controlul senzațiilor și un somn odihnitor pentru refacerea necesarului de energie. Cu EjaControl vă puteți exprima liber orice fantezie!

No comments:

Post a Comment