Tuesday, May 19, 2015

Sporește intimitatea, sporește plăcerea!

Oricât ar fi de satisfăcătoare aventurile de o noapte, ele nu vor putea niciodată echivala plăcerea sexului între două persoane aflate într-o relație stabilă. De ce? Pentru că lipsa factorului intimitate se interpune mereu între doi străini. Chiar dacă există o chimie reală și o dorință palpabilă, sexul de ocazie poate fi cel mult satisfăcător, niciodată extraordinar. Intimitatea este acea stare de relaxare care te cuprinde simultan cu dorința după celălalt și care te face să te simți confortabil în prezența lui sau a ei indiferent de circumstanțe. Faptul că te simți iubit, apreciat, respectat și dorit dă creierului libertatea de a simți plăcerea cea mai intensă de la cele mai mici atingeri până la cele mai complicate poziții sexuale.

Cum ajungem la intimitate?

Nivelul de intimitate nu este echivalent cu durata relației în timp. Poți fi într-o relație stabilă de ani de zile și tot să nu te simți confortabil cu partenerul mai ales în ceea ce privește sexul. Toată lumea știe că trebuie să petreacă "timp de calitate" cu persoana iubită dar nimeni nu prea înțelege exact ce presupune timpul de calitate.

Empatie

Nu trebuie să mergem la psiholog pentru a pricepe că de cele mai multe ori chiar nu vrem să ne punem în pielea celuilalt pentru că asta ne-ar face să-i dăm dreptate. Dacă ea se plânge că nu ajunge decât foarte rar la orgasm a cui o fi problema? A bărbatului care se grăbește mai ceva ca la maratonul de mare viteză sau a femeii care e prea stresată ca să mai simtă ceva? Dacă el ar înțelege că ea are nevoie de ceva mai mult timp pentru a atinge nivelul maxim de excitație iar ea nu s-ar mai gândi la lista de cumpărături în timpul sexului totul ar fi perfect. Empatia e o stare mentală în care îți deschizi toate canalele și toate simțurile pentru a auzi cu adevărat și pentru a simți cu adevărat ceea ce simte celălalt. Empatia echilibrează balanța în timpul sexului. În timp ce cauți plăcere pentru tine înțelegi că ea vine numai atunci când celălalt este pe deplin satisfăcut de ceea ce îi oferi.

Cunoaștere

Cuplurile aflate în relații de lungă durată au mult mai multe șanse de a ajunge la orgasm decât cele care practică sexul ocazional. Da, există pericolul mare de a ajunge blazați, plictisiți și intrați într-o rutină periculoasă dacă se bazează mereu pe experiențele anterioare și nu explorează teritorii noi. Rutina sexuală, lipsa plăcerii, libidoul scăzut sunt mereu strâns legate de ideea de relație iar ideea a încerca un partener nou sună foarte antrenant în urechile multora. De ce n-ai încerca lucruri noi cu persoana căreia îi cunoști deja punctele tari și punctele slabe? Dacă știi deja ce butoane trebuie să apeși pentru rezultate favorabile de ce nu ți-ai lua ceva mai mult timp pentru a le apăsa bine de tot?

Recomandarea noastră

V-ați dorit mereu să experimentați orgasmele și plăcerea sexului împreună într-o comuniune a corpurilor și a spiritului? Pentru cuplurile dornice de intimitate și de senzații proaspete există suplimentul alimentar SPX. Capsulele au rolul de a crește rapid dorința de sex atât la femei cât și la bărbați. Cu o compoziție 100% naturală și ușor de asimilat de către organismul uman, SPX garantează energie sporită în pat, senzații puternice, potență pentru bărbați și un libido sănătos pentru femei. SPX – dorința ta e plăcerea mea!

No comments:

Post a Comment