Sunday, May 3, 2015

Sex spontan sau planificat? Unde înclină balanța?

Ți-ai pus vreodată serios întrebarea ce anume te excită cel mai tare? Când simți că vrei neapărat să faci sex până la epuizare? Cum faci sex în fanteziile tale cele mai intime? Sau ai impresia că pasiunea aprinsă care te bântuie uneori e ceva imaterial, efemer, care vine când vine și dispare cât ai clipi din ochi fără să aibă legătură cu ceea ce simți sau gândești tu în concret? Adevărul e că nu ne place deloc să catalogăm, să analizăm, să programăm, să învățăm sexul pentru că avem impresia total greșită că îi distrugem tot farmecul.

Principiile de bază ale unei partide reușite

Spontană sau planificată, fiecare partidă de care ați avut parte până acum a avut la bază niște lucruri bine definite care au dus la eșecul sau la succesul ei: excitația, conexiunea și potența.

Excitația

Excitația stă la baza plăcerii, potenței, erecției masive care nu se mai termină, orgasmului și erupției de energie vitală care se declanșează odată cu el. Excitația nu este o himeră. Așa cum am amintit mai sus, trebuie să aflăm ce anume de face plăcere maximă și ce anume ne trage în jos și ne lasă cu erecția moale și fără vlagă. Dacă nu știm exact ce ne place și ce nu avem puține șanse de a experimenta cu adevărat sexul fantastic pe care îl vedem prin filme. Dacă simți cum iei foc în zona 0 numai la gândul unei partide rapide cu o străină agățată într-un bar înseamnă că te exciți repede iar spontaneitatea a fost inventată fix pentru tine. Dacă ai în minte scenarii elaborate, fantezii care te țin în priză cu orele înseamnă că ești o persoană care iubește lucrurile făcute pe îndelete.

Conexiunea

Conexiunea sau intimitatea care există între parteneri face sexul cu adevărat pasional, extrem de plăcut și fără frustrări. Deși conexiunea sau chimia se construiește de obicei în timp există și cazuri de chimie perfectă care duce la sex perfect încă de la prima întâlnire. Excitația care își găsește perechea la fel de excitată duce automat la artificii spontane sau la conexiuni pe viață. Cine stabilește conexiunea perfectă are șansa de a ajunge departe.

Potența

Potența unui bărbat face ca lucrurile să se întâmple. Excitația și conexiunea mentală fără potență nu au valoare pentru că rămân la stadiul de teorie pură și mai ales de frustrare și anxietate maximă. Ce poate face o femeie cu un bărbat incapabil de a menține o erecție? Il poate iubi, il poate admira, se poate simți atrasă de el dar fără folos. Totul este fără finalitate.

Recomandarea noastră

Uneori avem nevoie de partide lungi, planificate, elaborate pentru a ne stinge setea profundă de plăcere. Alteori ne mulțumește ceva scurt, surprinzător de bun și ușor de inclus în program. Însă, pentru satisfacerea sigură, garantată a nevoii de plăcere și de potență masculină se recomandă capsulele naturale UP. Starea de bine, de siguranță, de încredere dată de erecțiile puternice rezultate după folosirea lui UP transformă total bărbații din punct de vedere sexual. Energia, controlul, dimensiunea maximă a organului sexual erect închid cercul perfect excitație – conexiune – potență și duc la orgasme profunde atât pentru el cât și pentru ea! Totul este posibil cu UP! Partidele spontane sunt ocazii bune pentru senzații tari, partidele programate garantează ore de plăcere piele pe piele!


No comments:

Post a Comment