Wednesday, May 20, 2015

Alimente pentru o viață fără hemoroizi!

Alimentația sănătoasă nu este un moft. Suntem cu adevărat ceea ce mâncăm. De calitatea alimentelor pe care le punem pe masă depinde atât calitatea vieții noastre cât și lungimea ei în timp. De exemplu, proteinele sunt cărămizile din care sunt formate celulele, organele și țesuturile vii. Celulele organismului uman se reînnoiesc constant și de aceea trebuie să mâncăm proteine de calitate. Carbohidrații și lipidele (sau grăsimile) se transformă în energie pură de care avem nevoie pentru activitățile zilnice. Procesul continuu de ingestie a alimentelor și de transformare a lor în compuși chimici simpli, [H2]absolut necesari supraviețuirii, are loc la nivelul stomacului, intestinului subțire și gros.

Alimentele afectează digestia Există o legătură strânsă între alimentație, constipație și apariția hemoroizilor. Mișcările ritmice ale intestinului, numite și mișcări peristaltice, amestecă alimentele cu enzime și le propulsează mereu spre înainte adică spre procesul final de eliminare. Uneori, propulsarea alimentelor stagnează din motive diverse: lipsa fibrelor alimentare, prea multe grăsimi procesate, prea mult zahăr, lichid insuficient, inflamații și infecții intestinale. Stagnarea bolului alimentar produce greutăți la eliminare iar greutățile de eliminare duc la exteriorizarea venelor anusului adică la hemoroizi.

Iaurt

Iaurtul conține o serie întreagă de bacterii bune numite probiotice care mențin echilibrul florei intestinale și implicit ajută la o digestie ușoară și fără probleme. Consumul regulat de iaurt natural, de calitate, asigură sănătatea intestinului și ține la distanță inflamațiile care apar din cauza dezechilibrului bacteriilor bune în favoarea celor rele.

Grăsimi bune

Grăsimile vegetale au mai multe avantaje față de cele animale. În primul rând, grăsimile vegetale vin la pachet cu fibre de calitate. Avocado, semințele, nucile, alunele, migdalele conțin grăsimi ușor de digerat, vitamine, minerale și 0% colesterol. Alimente integrale Pastele, pâinea, orezul, cerealele sunt în general procesate și curățate de ceea ce au mai bun adică de fibrele alimentare. Eliminarea fibrelor alimentare ne lasă cu o mulțime de carbohidrați simpli care au rolul de a se depune sub formă de grăsime și de a ne bloca intestinul din cauza greutății de eliminare. Alegeți mereu pâine neagră, paste integrale și cereale mai puțin procesate pentru că beneficiile asupra digestiei sunt nenumărate.

Legume

Legumele fie ele crude, coapte sau fierte sunt sănătoase și ușor de digerat. Consumate alături de carne, de paste integrale sau de orez valoarea lor nutritivă și pentru sănătatea intestinului crește substanțial. S-ar putea ca gustul lor să nu vă fie tocmai pe plac. Aici intervine rolul condimentelor de a transforma alimente mai puțin plăcute în unele aromate și gustoase.

Recomandarea noastră

În "secolul vitezei" în care trăim, de multe ori nu mai avem timpul necesar pentru a ne selecta alimentele și de a ne îngriji de sănătate. Uneori, ne trezim cu probleme complicate și dureroase precum hemoroizii și avem nevoie de soluții rapide și eficiente pentru a scăpa de ele. HemoMed este un dispozitiv medical dedicat celor care au ajuns de la o alimentație nesănătoasă la constipație și hemoroizi. Inflamațiile hemoroizilor au nevoie de comprese foarte reci pentru a-și reduce intensitatea durerii, mâncărimilor și căldurii locale. HemoMed funcționează tocmai pe acest principiu al reducerii inflamației cu ajutorul temperaturilor joase. Dispozitivul se introduce la congelator pentru răcirea substanței din interior, apoi se aplică pe zonele problemă. Reducerea simptomelor poate avea loc imediat iar retragerea și dispariția hemoroizilor are loc în cel mai scurt timp. HemoMed este igienic, discret, eficient și foarte util celor care se confruntă cu hemoroizii!

No comments:

Post a Comment