Thursday, May 28, 2015

Când bărbatul nu mai are chef de sex

Este posibil ca la un moment dat un bărbat să-și refuze partenera așezată lasciv pe pat într-o lenjerie sexy și pantofi cu toc cui? Ce spune acest refuz despre el? Tradiția populară spune că bărbații sunt întotdeauna dispuși să ceară și să facă sex. Întotdeauna. Există bărbați cu libido scăzut? Cu siguranță! Care ar fi cauzele? Haideți să le descoperim împreună! Există motive de panică sau măcar de îngrijorare?

Îngrijorează-te dar nu te panica!

Atunci când te îngrijorează lipsa de dorință sexuală înseamnă că problema te preocupă cu adevărat și că dorești să găsești răspunsuri și soluții. Atunci când te panichezi, începi să nu mai vezi soluțiile și problemele se agravează în loc să se rezolve. Există perioade în care chiar și masculii feroce stau prost cu libidoul. Psihologii spun însă că ar trebui să te îngrijorezi cu adevărat dacă ai avut foarte puțină dorință de sex, fantezii sau gânduri cu privire la sex pentru o perioadă de cel puțin șase luni. De obicei cauzele sunt mai puțin serioase și mai ușor de găsit și de rezolvat decât te-ai fi așteptat.

Presiunea

Mulți bărbați se simt constrânși de faptul că sunt masculi și de faptul că trebuie să se comporte după un anume cod al masculinității. Trebuie să ai mușchi, trebuie să-ți placă sportul, trebuie să fii capabil să performezi la cote maxime de cel puțin două ori pe seară, trebuie să fii mai agresiv, mai dur și mai puternic. Ce contează că tu simți nevoia de îmbărțișări în loc de sex sălbatic? Presiunea poate face un bărbat anxios, îi poate produce probleme de erecție și libido scăzut. Plăcerea sexului se reduce cu cât crește presiunea de a performa.

Stresul

Stresul omoară dorința încet și sigur. Nimeni n-are chef de joacă atunci când are probleme. Sexul trebuie să rămână totuși activ chiar și în perioadele stresante pentru că face bine organismului și psihicului. Metodele de a scăpa de stres sunt variate. Nu-ți opri minea de la fantezii erotice chiar dacă simți că trebuie să fii serios și că ești prea ocupat. Câteva minute aici câteva minute acolo mențin vie dorința și pasiunea. Oferă-ți ție și partenerei cel puțin o oră ce reconectare odată la câteva zile chiar dacă nu faceți sex. Dormiți dezbrăcați, este calea sigură spre creșterea dorinței.

Potența

Există unele perioade în care te simți mai puțin viril, mai puțin capabil, mai mic și mai incapabil decât în altele. Nu știi ce să faci așa că îți refuzi cu încăpățânare partenera care nu știe ce anume te determină să te oprești de la sex. E bine să înțelegi că există soluții pentru toate problemele.

Recomandarea noastră

UP este capsula pentru perioadele în care ai nevoie de un mare plus de încredere în capacitățile tale de a-ți satisface partenera. Potența are nevoie de foarte multe ori de un impuls natural pentru că este o combinație interesantă de încredere mentală și energie fizică. Folosește UP pentru a avea din nou erecții puternice, senzații sporite, dorință din plin și încrederea că poți trece peste orice stres și presiune! Numai cu UP!

No comments:

Post a Comment