Sunday, May 17, 2015

Ce spune lipsa sexului despre tine?

Fiecare relație trece inevitabil prin niște timpi morți în care activitatea sexuală se diminuează sau devine aproape inexistentă. Ciclurile hormonale, circumstanțele, nașterea copiilor, starea de sănătate a partenerilor conduc invariabil la astfel de pauze de sex absolut normale atât timp cât ele sunt consensuale. Cu cât perioadele fără sex devin mai lungi și mai dese cu atât trebuie să ne punem mai multe întrebări cu privire la starea relației. Fiecare pauză mai lungă ar trebui să ne pună mai mult pe jar și să ne provoace la schimbări în modul de a înțelege erotismul, plăcerea, dragostea și importanța sexului în viața noastră.

De ce mă refuzi, iubito?

E adevărat faptul că de cele mai multe ori pauzele de sex sunt dictate de dorința scăzută a femeilor. Bărbații au un avantaj în plus. Testosteronul, denumit și hormonul dorinței, este prezent în corpul bărbaților într-o cantitate mai însemnată decât în cel al femeilor. Cauzele dezinteresului pentru sex la femei variază însă de la dereglări hormonale la incapacitatea partenerului de a le stimula corespunzător. Iată câteva informații utile cu privire la excitația feminină.

Clitorisul

Clitorisul este micul penis al femeilor. În uter, dezvoltarea penisului pleacă de o structură asemănătoare clitorisului iar pe parcursul vieții, cele două organe rămân asemănătoare ca structură și ca funcții. Da, femeile au erecții la fel ca bărbații. Clitorisul are corpi spongioși de mici dimensiuni care se umplu cu sânge atunci când excitația atinge cote maxime. Stimularea manuală sau cu vibratorul face ca dimensiunile clitorisului să se dubleze. Vârful vizibil al clitorisului este numai o mică parte dintr-un întreg organ aflat la interior. Stimularea clitorisului este esențială în timpul actului sexual pentru că șansele de a ajunge la orgasm cresc direct proporțional cu modalitatea și timpul de stimulare. Clitorisul este echivalentul glandului sau zonei extrem de sensibile aflate la vârful penisului. El este un pachet concentrat de terminații nervoase care abia așteaptă să fie atinse pentru a descărca electric și chimic plăcerea sub formă de orgasm.

Vaginul

Stimularea vaginală este ceva mai complexă pentru că unele porțiuni sunt mai puțin sensibile decât altele. Un procent important de femei nu ajung decât foarte rar la orgasm pe cale vaginală fie din cauza unor poziții ineficiente, fie din cauza partenerului lipsit de experiență. Treimea inferioară, cea mai apropiată de intrare, este cea mai sensibilă și poate fi stimulată manual, cu vibratorul sau prin penetrare în poziții care ating în principal peretele anterior și treimea inferioară, precum doggy style.

Recomandarea noastră

Pentru că prea multe femei se confruntă într-o anumită perioadă a vieții cu lipsa apetitului sexual (spre disperarea și frustrarea partenerilor mult mai dornici), a fost introdus pe piață suplimentul alimentar din plante și vitamine numit Clitorin. Care sunt avantajele utilizării capsulelor Clitorin? Dorința și plăcerea sexului se reîntorc treptat în viața femeilor afectate de libido scăzut, sensibilitate scăzută la atingere, lipsa orgasmelor sau intensitate scăzută a senzațiilor. Timpii morți se transformă în partide incendiare, uneori cu orgasme multiple și apetit sexual sănătos. Fluxul puternic de sânge spre clitoris și vagin, atât de necesar excitațiilor maxime, este restabilit. Cum să nu te simți mai vie și mai fericită când sexul devine mai mult decât satisfăcător?

No comments:

Post a Comment