Tuesday, May 26, 2015

Sunt bărbații greu de înțeles?

Femeile sunt creaturi misterioase, complexe, greu de priceput și greu de satisfăcut când vine vorba de sex. Bărbații sunt mânați de o forță sexuală biologică primară, instinctuală, lipsită de emoții și neafectată de emoții. Aceste idei simpliste asupra sexualității masculine sunt total greșite. De ce ar fi bărbații mai puțin sensibili și mai simpli în dorințele lor decât femeile? Procentul de bărbați care suferă de diverse afecțiuni cum ar fi ejacularea prematură, imposibilitatea de a avea erecții complete, impotența arată că bărbații sunt la fel sau chiar mai vulnerabili decât femeile. Sunt bărbații niște simpli prădători egoiști în dorința lor după plăcere sau niște ființe predispuse la anxietate?

Condamnat să fii bărbat

Sexualitatea masculină este de foarte multe ori afectată de rușine. Secole la rând sexul a fost privit ca ceva murdar iar bărbații ca niște prădători agresivi și periculoși. Teama, rușinea și sentimentul de vinovăție s-au păstrat în mintea bărbaților iar atitudinea lor spune de multe ori "mi-e frică să nu rănesc femeile". Frica de a fi respinși și ideea că niciodată nu vor fi complet pe placul partenerelor acționează direct asupra modului de relaționare dintre bărbați și femei la nivel sexual.

Vulnerabil

Libidoul masculin este vulnerabil la depresie și anxietate. 42% dintre bărbați simt că dorința le este puternic afectată de episoadele de depresie iar 28% sunt afectați de anxietate. Bărbații au însă capacitatea de a-și regla cumva starea de spirit prin sex și chiar aleg sexul ca modalitate de scăpare în timp ce femeile se închid total și devin inactive sexual din cauza episoadelor depresive.

Complex

Știați probabil că bărbații se excită cel mai mult atunci când își văd partenerele excitate la maximum. Dorința și plăcerea partenerei este esențială și contribuie semnificativ la plăcerea pe care o simt ei înșiși. Putem concluziona de aici că bărbații sunt mai mult singuratici decât egoiști după felul în care experimentează sexul. Partenera îi poate induce stările cele mai bune dar îi poate la fel de bine aduce în prim plan anxietățile, sentimentul de vinovăție, teama și rușinea.

Sentimental

Generalizările și simplificările afectează încă o majoritate semnificativă a populației masculine. Însă, de foarte multe ori e mult prea greu să găsești adevărata sursă a problemelor sexuale masculine precum ejacularea precoce. Bărbatul nu vrea și nu reușește să-și înțeleagă partea emoțională. Nu vrea să fie un sentimental pentru că emoțiile și sentimentalul aparțin conform tradiției, femeilor. Dacă partenera se implică suficient poate vedea subtilitățile, complexitățile și vulnerabilitățile masculine așa cum sunt ele. Mai mult decât atât, tot ea le poate aduce în prim plan și descoperi ca fiind ceva important pentru psihicul bărbatului.

Recomandarea noastră

Ejacularea prematură are o componentă fizică și una psihică. Pentru a aduce în armonie trupul și sufletul trebuie să lucrăm concomitent la ambele părți. Sexul fantastic este armonie, eliberare, exprimarea și recunoașterea vulnerabilităților, dăruire și extaz. Recomandarea noastră este să lucrați la descoperirea dorinței și plăcerii adevărate folosind Prematrol. Suplimentul alimentar Prematrol provine din natură și lucrează blând și eficient la estomparea și eliminarea ejaculării premature. Controlul ejaculării înseamnă controlul plăcerii. Prematrol vă redă încrederea, energia și capacitatea de a primi și de a oferi plăcere maximă!

No comments:

Post a Comment