Wednesday, May 27, 2015

Mă iubești sau mă dorești?

Pasiunea și dragostea sunt două lucruri diferite. Probabil că ați auzit multe cupluri repetând această frază la infinit: "Ne iubim foarte mult dar nu prea facem sex." Același cuplu își va descrie relația ca fiind deschisă și iubitoare dar plictisitoare din punct de vedere erotic. Partenerii apreciază stabilitatea și predictibilitatea unei relații pe termen lung dar le lipsește misterul, noutatea și senzația de aventură pe care se bazează erotismul.

Ce înseamnă să iubești?

Specia umană are un defect major de design. Dragostea înseamnă grijă, dăruire, apropiere, împărtășire dar toate aceste atribute sufocă dorința. Când iubim ne îngrijorăm și ne simțim responsabili de bunăstarea partenerului. Dorința este mult mai animalică și mai egoistă.

Dorință

Dorința este un lucru amuzant. Crezi că trebuie pompată cu intimitate pentru a supraviețui dar asta e cât se poate de greșit. Ofilirea dorinței este de foarte multe ori efectul secundar nedorit al creșterii intimității nu al scăderii ei așa cum s-ar crede. Exact acele calități care protejează și cresc intimitatea te pot dezumfla din punct de vedere sexual. Familiaritatea, ritualurile unui cuplu, rutina zilnică, siguranța financiară storc acele componente erotice care au stârnit relația de la început: spontaneitatea, curiozitatea, incertitudinea, surpriza.

Intimitate

S-ar crede că scăderea dorinței este de cele mai multe ori datorată comunicării ineficiente, lipsei de intimitate sau acumulării resentimentelor. Prin deducție logică s-ar putea prezice că repararea unei relații defectuoase ar duce la o intensificare a dorinței și a plăcerii de a face sex. Ei bine, nu. Multe cupluri reușesc să-și rezolve problemele de relaționare dar sexul rămâne absent. Regulile pasiunii nu sunt aceleași cu cele ale unui bun cetățean. Nu lipsa apropierii omoară dorința ci prea multă apropiere. Dragostea cere apropiere dar pasiunea are nevoie de spațiu pentru a supraviețui. Dragostea este despre a avea iar pasiunea este despre a tânji. Pasiunea se dezvoltă în spațiul dintre tine și celălalt. Cei mai mulți dintre noi nu-și doresc incertitudine în același loc în care caută stabilitate. Am prefera să ne potolim setea de aventură din alte surse. Se pare că totuși nu prea avem de ales. Trebuie să învățăm să iubim necunoscutul la un loc cu dulceața iubirii. Pentru a dori trebuie să străbați un spațiu. Focul are nevoie de aer dar multe cupluri chiar nu lasă aer suficient să pătrundă relația.

Recomandarea noastră

Restabilirea pasiunii de la început are de cele mai multe ori nevoie de un impuls puternic venit din surse exterioare cum ar fi picăturile Elixir. Aceste picături naturale provoacă o intensificare aproape instantanee a dorinței de sex la femei. Înghițite cu puțină apă sau orice alt lichid, picăturile Elixir vă vor reda intensitatea orgasmelor, plăcerea senzațiilor și excitația intensă pe care o simțeați altă dată. Picăturile nu au efecte adverse, nu au un gust neplăcut și nu sunt interacționează cu alcoolul. Dorința trebuie lăsată liberă și alimentată cu Elixir pentru a se desfășura și pentru a produce intensități nebănuite unor cupluri aflate la limita răbdării din cauza lipsei de sex. Nu confundați dragostea cu pasiunea. Nu le neglijați nici pe una nici pe cealaltă. Iubiți-vă pasional cu Elixir!

No comments:

Post a Comment