Sunday, May 10, 2015

Iubește-te pe tine însuți!

Relațiile vin și trec. Dragostea se răcește. Pasiunea se stinge. La urmă te trezești singur și dezamăgit. Ce n-a mers? A cui a fost vina? Poate că n-am fost suficient de atent cu ea? Poate că n-am înțeles ce anume își dorea? Obsesia unei relații pierdute te poate ține multă vreme captiv și te poate transforma într-o epavă plină de vinovăție și de sentimente amare. E foarte greu să recalculezi totul și să rămâi totuși pozitiv, fără resentimente și fără remușcări. Ai fost învățat că în dragoste trebuie să oferi totul. Nu trebuie să fii egoist, nu trebuie să ceri, nu trebuie să ai așteptări prea mari. Și totuși, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!

Cum rămâne cu tine și cu ceea ce vrei tu?

Unii bărbați se lasă pur și simplu înghițiți de relațiile în care se află. Când se îndrăgostesc, își pierd personalitatea, dorințele, ideile proprii și devin niște păpuși dansatoare pe sârma relației. E de la sine înțeles că femeile nu-și doresc astfel de păpuși decât pentru o perioadă foarte scurtă de timp. După un timp își pierd interesul și caută masculi cu ceva mai multă coloană vertebrală. Dacă vrei să fii iubit, apreciat, admirat ca bărbat trebuie să știi foarte bine cine ești, ce vrei, pe cine vrei, ce accepți și ce nu, și mai ales trebuie să fii important în ochii proprii!

Cine ești?

O personalitate bine definită iese mereu în evidență indiferent de mărimea grupului în care se află. Ce înseamnă o personalitate bine conturată? Ca bărbat, e bine să-ți cunoști limitele, punctele tari și punctele slabe. Ești bun la conversație sau ești talentat pe partea practică? Ai trăsături de leader sau îți place să urmezi ordinele? Ești rebel sau calm și introvertit? Ce anume atrage femeile spre tine și ce anume le face să te ocolească? Glumești prea mult sau ești prea serios? Îți place aventura? Ești timid sau îndrăzneț în pat?

Ce poți?

În loc să retrăiești etapele trecute ale unei relații eșuate în căutarea lucrurilor care n-au mers, mai bine depui ceva mai mult efort în definirea calităților care te fac pe tine ceea ce ești. Care este cea mai importantă calitate a ta? Ești loial? Ești altruist? Ai capacitatea de a iubi profund? Îți place să oferi plăcere maximă în pat? Ești creativ? Definește-ți personalitatea și caută exact persoana care te poate apreciat pentru ceea ce poți.

Ce vrei?

Cuplurile eșuează de cele mai multe ori pentru că partenerii se complac în relații cu persoane nepotrivite. Stau într-o relație pentru că iubesc pe cineva deși sexul e un dezastru. Stau în relație pentru că sigur nu mai găsesc pe altcineva care să mă accepte. Stau aici pentru că mi-e frică, urăsc ce sunt, urăsc ce am devenit dar n-am curajul de a porni iarăși de la capăt. Nu pot să mă schimb, mi-e frică să încerc să mă schimb sau pur și simplu nu știu ce să schimb.

Recomandarea noastră

Decizia de a schimba ceva la noi înșine și de a începe să ne iubim pe noi înșine implică riscuri. Dacă nu reușesc? Dacă ajung de unde am plecat? Dacă era mai bine acolo unde eram? Bărbații care vor să se expună riscului au numai de câștigat atât pe plan emoțional cât și pe plan sexual. Te simți nedorit, incapabil și lipsit de energie? Recomandarea noastră e să folosești suplimentul alimentar Vimax. Amestecul de plante și vitamine te va energiza atât din punct de vedere mental cât și din punct de vedere sexual. Vimax întărește erecțiile, sporește rezistența la efort și mărește dimensiunile penisului. Care bărbat nu se simte automat mai puternic dacă are un penis mai mare? Care bărbat nu se simte mai viril și mai capabil dacă este bun la pat? Vimax redă bărbaților bărbăția!




       

 

No comments:

Post a Comment