Sunday, November 2, 2014

Cauzele principale ale impotenței

impotenta
Încă de la începuturile timpului, bărbaţii s-au confruntat cu diferite probleme legate de abilitatea lor de a oferi plăcere sexuală şi de a fi întotdeauna gata de a performa în pat. Din această cauză, de-a lungul vremii, mulţi bărbaţi au recurs la tot felul de soluţii şi remedii care de care mai ciudate sau controversate pentru a avea un penis erect şi gata de acţiune atunci când le era necesar. Istoricii menţionează că impotenţa era o problemă stringentă cu care se confruntau bărbaţii încă din Evul Mediu.
Impotenţa masculină, de asemenea cunoscută şi sub numele de disfuncţia erectilă, poate fi definită ca inabilitatea de a obţine sau de a păstra o erecţie fermă pe tot parcursul actului sexual.

Afectată în mod deosebit de stres şi de stilul de viaţă, potenţa masculină depinde şi variază în funcţie de temperamentul bărbatului, starea lui generală de sănătate şi anumite aspecte ale personalităţii sale.
În vechime, viaţa sexuală era considerată un eprobleme sextalon pentru viaţa unui bărbat la modul general, precum şi pentru starea lui fizică. Ţinând cont de faptul că performanţa sexuală este strâns legată de felul în care funcţionează inima, vasele de sânge, sistemul nervos şi glandele endocrine, nu este de mirare că un bărbat potent era considerat, în acelaşi timp, un bărbat sănătos şi puternic. Încrederea în forţele proprii, precum şi încrederea dată de experienţele sexuale din trecut sunt şi ele importante pentru potenţa unui bărbat. În anumite cazuri, o experienţă sexuală traumatizantă sau neplăcută din trecut poate fi o adevărată lovitură sub centură care afectează performanţele sexuale ale bărbatului mult timp după ce ea s-a întâmplat.

Printre cauzele cu efecte negative asupra potenţei masculine regăsim în primul rând bolile cardiovasculare. Organele genitale ale bărbaţilor sunt acoperite de vase de sânge, aşa că dacă există afecţiuni ale inimii, va fi dificil de obţinut şi menţinut o erecţie puternică. Apoi, diabetul este cel care poate determina scăderea potenţei masculine, fiind demonstrat deja faptul că chiar şi cea mai mică scădere a glicemiei poate duce la o scădere dramatică a erecţiei şi a calităţii vieţii sexuale în acelaşi timp. Încă o afecţiune demnă de menţionat, obezitatea, afectează virilitatea şi performanţele sexuale ale unui bărbat.
sex rau
 Un alt factor des întâlnit care afectează potenţa masculină şi determină un nivel scăzut al interesului în sex este şi stresul de zi cu zi. Societatea modernă ne împinge să trăim tot timpul în viitor, să ne facem griji pentru ziua de mâine, în acelaşi timp privind tot timpul în urmă. Stilul acesta de viaţă contrastează puternic cu modul în care trăiau bărbaţii în trecut, care se concentrau exclusiv pe “aici” şi “acum”. 

În zilele noastre există un spectru variat de tratamente şi remedii pentru creşterea potenţei masculine, inclusiv pentru cei care nu vor să se confrunte cu efectele secundare ale produselor farmaceutice şi vor să beneficieze de gama largă de avantaje ale unui produs naturist.
orgasm
PoteMax este un supliment 100% natural, o combinaţie puternică de aminoacizi şi extracte naturale, cu o eficacitate dovedită în creşterea libidoului, maximizarea fermităţii erecţiei şi facilitarea excitaţiei erotice. PoteMax acţionează că un fortifiant al organismului, eliminând cu succes stresul şi dilatând vasele sanguine pentru erecţii puternice, ferme şi de lungă durată.


Produse recomandate
MaxMed
PoteMax (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment