Monday, November 10, 2014

Ridică-te la înălțimea așteptărilor!

penisȚi s-a întâmplat vreodată să fii într-o formă proastă și tocmai atunci partenera să-ți ceară să performezi? Nu poți să fi bădăran și să refuzi pentru că nu știi când se mai ivește ocazia. Știi cum e, femeile sunt rareori în toane bune. Așa că încerci să pui laolaltă fărâme de entuziasm și să duci treaba până la capăt. Problema e că nu prea merge așa. La bărbați, erecția e sau nu e. O chestie moale nu satisface și nu duce în nici un caz la un final fericit.
Când te afli într-o astfel de situație, încearcă să folosești ajutoare, proptele mentale de care să te sprijini până obții o erecție satisfăcătoare.
1. Nu te grăbi. Adună orice fărâmă de excitație posibilă. Nu-ți pune problema de potență, nu gândi negativ despre tine sau despre ea, excită-te încet dar sigur până la punctul culminant. Dacă partenera e dispusă, puteți să vă dezbrăcați încet, să vă sărutați mult și să faceți sex oral înainte de a ajunge la sexul propriu-zis. Cu cât preludiul este mai lung cu atât excitația crește în intensitate iar tu vei reuși să ai o erecție fermă, pregătită pentru momentul mult așteptat.preludiu
2. Nu compara experiențele. Dacă ai avut în trecutul apropiat sau îndepărtat ceva experiențe negative în ceea ce privește erecția sau ceva probleme de potență nu trebuie să te gândești că gata, ai ajuns Făt-Frumos cel impotent și că mai rău de atâta nu se poate. Nu e deloc bărbătesc să te descurajezi, trebuie să cauți soluția potrivită pentru tine și problema ta!
3. Folosește-ți imaginația pentru a alunga rutina. Dacă ți se pare că partidele de sex nu te mai încântă așa cum o făceau odată, e timpul să schimbi ceva. Nu aștepta ca partenera să preia inițiativa. Vino cu propuneri, învață mișcări incendiare care să te ajute și pe tine să menții o erecție fermă și care să uimească și partenera. Jucăriile sexuale au fost inventate pentru a fi folosite iar revistele abundă de trucuri pe care le poți aplica pentru a revitaliza flacăra din pat.
cina romantica4. Adună-ți puterile și pune de o seară romantică. Deși bărbații se jură că urăsc romantismul s-ar putea ca o astfel de seară să ajute relației. Umple o cadă cu apă caldă, adaugă spumă, pregătește vinul și așteaptă-ți partenera cu o cină delicioasă. Dacă nu vrei să gătești, comandă totul de la un restaurant.

Dacă totuși crezi că nimic din toate acestea nu te poate ajuta, sau pur și simplu  vrei să fii sigur că obții o erecție fermă și de durată, păstrează la îndemână o capsulă de SexPower. Produsul are rezultate sigure și te poate pune pe drumul cel bun în mai puțin de 20 de minute. 
sex
O erecție, obținută prin această metodă, se poate menține de la câteva ore până la câteva zile, oferindu-ți suficient timp pentru o desfășurare masivă de forțe care să uimească partenera. Capsula, 100% naturală, rezolvă problemele momentane legate de potență și ajută la îmbunătățirea relației sexuale aflate în impas. Efectele sunt garantate, capsula fiind un produs autorizat și testat de persoane din întreaga lume.


Produse recomandate
MaxMed
Sex Power (1 capsulă)
40 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment