Friday, October 31, 2014

Flacăra dorinței sexuale la femei se poate reaprinde

bad sexTrăim într-o epocă a vitezei în care totul este contra cronometru, avem responsabilităţi la serviciu şi acasă, prieteni şi membrii ai familiei care au nevoie de atenţie şi de o parte din timpul nostru. Mai rămâne timp şi pentru puţin romantism? Pentru o viaţă sexuală împlinită? Multe femei trecute de vârsta de 35 de ani vor răspunde invariabil cu “nu” la această întrebare. Şi cine le poate învinovăţii când sunt atâtea lucruri de care trebuie să se ocupe şi atâtea situaţii cu care se confruntă în fiecare zi şi care pun sexul pe ultimul loc pe lista priorităţilor.
Pasiunea şi dorinţa sexuală rămân pentru multe femei o amintire a zilelor trecute, a anilor tinereţii, în care nu aveau grija copiilor, a ratelor la bancă sau a responsabilităţilor de la serviciu. Studiile arată că principalele motive care duc la scăderea libidoului la femei, la lipsa dorinţei de a face sex, sunt schimbările hormonale şi stresul cotidian. Dar, pe lângă acestea, sunt şi multe alte cauze de natură fizică sau psihică care pot determina pierderea interesului în sex şi la un nivel redus al excitabilităţii.
sex
 Printre cauzele de natură fizică ce pot afecta libidoul în mod negativ se numără câteva afecţiuni precum diabetul sau anemia - destul de des întâlnită şi determinată de pierderea de fier din timpul menstrelor. De asemenea, anumite medicamente, inclusiv cele cu efecte anticoncepţionale, pot reduce dorinţa sexuală la femei pe perioada utilizării lor şi după. Un fenomen foarte cunoscut şi întâlnit la o majoritate covârşitoare a femeilor care tocmai au născut, o “răceală” între ele şi partenerii de viaţă care survine după naştere şi se datorează atât schimbărilor hormonale prin care trec, cât şi a oboselii şi schimbărilor survenite în viaţa familiei după apariţia unui copil. Această este accentuată în mod deosebit în cazul în care naşterea a fost un eveniment traumatizant pentru femeie sau recuperarea fizică după naştere durează mai mult timp decât în mod normal.
stresMotivele de natură psihologică sunt şi ele importante şi destul de comune. Este perfect normal ca o femeie care trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoţional să-şi piardă interesul în a face sex. În acelaşi timp depresia, stresul şi oboseala peste măsură, anxietatea, experienţele sexuale abuzive din trecut pot determina scăderea sau pierderea libidoului la femei.

În cele mai multe dintre cazuri, femeile trecute de 30 de ani sunt implicate într-o relaţie de lungă durată, au un serviciu care le solicită, se ocupă de creşterea copiilor şi de bunăstarea familiei extinse în general. Oricare dintre aceste domenii ale vieţii de zi cu zi pot aduce un nivel de stres mai mare sau mai mic, dar care ne afectează oricum. Adăugând la acestea şi lipsa timpului necesar pentru a ne îngriji, nu e de mirare că sexul dispare aproape complet din preocupările noastre. Dar lipsa interesului în sex şi lipsa dorinţei de a fi intimi cu persoana iubită poate determina tensiuni majore în relaţia de cuplu, adăugând încă o situaţie cauzatoare de stres pe o listă deja lungă.
sex
Vestea bună este că există tratamente pentru creşterea libidoului la femei, pentru a reaprinde dorinţa şi a face din sex ceva minunat şi esenţial în viaţă noastră. Suplimentul Clitorin este 100% natural, creşte nivelul de excitabilitate şi transformă sexul într-o experienţă de neuitat, promovând în acelaşi timp fertilitatea şi consolidarea întregului aparat reproducător.





Produse recomandate
MaxMed
Clitorin (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment