Tuesday, November 18, 2014

Cum să te debarasezi de rutina din viața sexuală

libido scazutO relație stabilă e mai mult decât confortabilă psihic. Prea confortabilă poate. Obișnuința se transformă rapid în nepăsare iar confortul reduce creativitatea din pat spre zero. Plăcerea se duce și ea pe apa sâmbetei iar partenerii se trezesc într-o zi purtând pijamale jerpelite și încercând să-și amintească oare când au făcut ultima dată sex. În mintea multora, sexul e sex, nu trebuie să muncești pentru el, e gratis. Îl poți avea oricând ai chef și îl poți abandona când n-ai poftă. Fals! Menținerea unui minim de apetit sexual la femei și la bărbați necesită implicare de ambele părți și de ce nu, ceva ajutor.

pijama
Nu lăsa rutina să-ți strice cheful!

Ca femeie, știi prea bine că trebuie să menții niște standarde. Single sau într-o relație stabilă, cele câteva kilograme în plus îți pot strica pofta de viață și te pot face timidă și retrasă când vine vorba de ceva acțiune în pat. E bine de știut ce anume strică acest apetit sexual la femei. Stările de nemulțumire, nevrozele, dereglările hormonale te pot aduce în pragul disperării. Poți scăpa rapid de grăsimea acumulată mâncând sănătos și îți vei restabili astfel și buna dispoziție. Dereglările hormonale se pot corecta numai la medic și ele pot fi cauza scăderii libidoului și acumulării de grăsime.

Fii mereu pe fază și nu lăsa totul pe ultima sută de metri a relației!

cupluRelațiile se distrug în timp. Rutina zilnică te poate împiedica să vezi adevărul. S-ar putea să deschizi ochii când este deja prea târziu să mai poți repara ceva. Nu lăsa neglijența să-și spună cuvântul. Încearcă să-ți implici partenerul în cât mai multe activități legate de cuplu. Mergeți împreună la sală, faceți plimbări pe bicicletă sau jucați tenis. Discutați sincer eventualele nemulțumiri legate de aspectul fizic sau de problemele de cuplu. Încercați să înțelegeți de ce v-a scăzut apetitul sexual sau de ce nu mai vreți să petreceți timp împreună.

Cât de puțin sex e prea puțin?

Notatul în calendar e lipsit de romantism. Dar ce te faci când nu mai știi când ai avut ultima dată orgasm? Fiecare cuplu are ritmul lui dar există totuși o limită la care vă puteți raporta. Cât de des făceați sex în vremurile bune? Dacă ritmul a scăzut de la 2-3 ori pe săptămână la o dată pe lună, e clar că există ceva probleme de apetit sexual la femei.

Cine ne ajută și pe noi femeile?


sexDeși femeile nu prea recunosc că ar avea nevoie de ceva ajutor în pat, s-au descoperit destule soluții care să le ajute să-și recapete vitalitatea sexuală scăzută de oboseală, stres și alte probleme. Clitorin este un astfel de ajutor pentru femeile care simt că au libidoul prea scăzut pentru binele lor și al relației în care se află. Produsul are în componență plante și vitamine special alese pentru a promova sănătatea și un apetit sexual la femei. Folosind Clitorin veți simți din nou plăcerea de a face sex și veți scăpa de rutina obositoare în care v-ați prins. Clitorin a fost creat special pentru a intensifica plăcerea unui apetit sexual la femei predispuse la scăderea libidoului. Încearcă acum noul ajutor propus de noi și redescoperă plăcerea de a fi o femeie satisfăcută!

Produse recomandate
MaxMed
Clitorin (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment