Monday, November 17, 2014

Obiceiuri sănătoase care ajută la fertilitate

Statisticile arată că infertilitatea crește îngrijorător de mult de la an la an. Deși nimeni nu știe precis de ce anume un cuplu sau altul nu poate avea copii, cele mai multe studii indică la probleme de alimentație, probleme de greutate corporală, sedentarism și fumat excesiv. Și ce poate fi mai rău decât să vrei să ai o familie împlinită, casă, copii și să nu poți? Medicii specialiști în fertilitate ridică neputincioși din umeri pentru că nu au multe soluții practice, ieftine și viabile la îndemână prin care să își ajute pacienții disperați pentru că nu pot avea măcar un copil. Tot ce ne rămâne de făcut este să căutăm soluții naturale, uitate de multă vreme și să încercăm să ne schimbăm stilul de viață contraproductiv.

insarcinata
Un obicei, două săptămâni

Schimbarea e grea. Rutina e confortabilă. Specialiștii ne încurajează și dau un termen cam de două săptămâni de chin până când un obicei prost se schimbă cu unul sănătos și bun pentru organism. Nu-i mult, nu-i așa? Dacă în două sămptâmâni reușești să construiești o nouă rutină benefică fertilității și sănătății tale în general, poți să te consideri un om norocos.

miscare1. Primul obicei sănătos pe care îl recomandăm este să faci ceva mai multă mișcare decât obișnuiai până acum. Obezitatea și sedentarismul afectează fertilitatea în proporții mari. Bolile de inimă precum hipertensiunea, nivelul mare de colesterol, diabetul sunt cauze directe de infertilitate și impotență masculină. Dacă te gândești serios să ai o familie și copii trebuie să îți pui la punct toate problemele care ar putea afecta ideea de fertilitate.

fumat
2. Scapă de fumat și redu consumul de alcool. Tutunul reduce drastic numărul de spermatozoizi. Ultimele studii arată că nicotina blochează producția de spermă și duce la scăderea dimensiunii testiculelor umane. Fumatul reduce mobilitatea spermatozoizilor iar alături de alcool produce probleme în menținerea erecției.

alimente sanatoase
3. Consumă alimente care promovează fertilitatea. Există un număr mare de alimente care pe lângă faptul că sunt sănătoase, pline de antioxidanți și vitamine, ajută mai ales atunci când există probleme de fertilitate. Frunzele verzi de spanac promovează producția de spermatozoizi, goji sunt pline de antioxidanți iar avocado este o grăsime naturală sănătoasă. Încearcă să schimbi obiceiurile alimentare în familie pentru că astfel totul devine mai ușor.

SemenSutra - aliatul de nădejde în probleme de ferilitate

insarcinataPe lângă schimbarea stilului de viață de la unul nesănătos și care ne afectează fertilitatea, la unul sănătos, pro fertilitate, putem apela și la alte mijloace special create pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu probleme precum o cantitate mică de spermă, mobilitate scăzută sau ejaculare ineficientă. SemenSutra este un produs natural, care se integrează perfect în planul tău de promovare a fertilității și familiei. Produsul conține plante, aminoacizi de calitate și minerale din natură și nu are contraindicații. Vei beneficia din plin de puterea naturii folosind acest produs autorizat, testat și recomandat de medicii din întreaga lume pacienților lor. Beneficiile sunt vizibile imediat. Cantitatea de spermă ejaculată se mărește considerabil odată cu fermitatea erecției și creșterea potenței. Ejacularea puternică propulsează sperma direct în calea ovulelor feminine gata de a fi fecundate, mărind astfel șansele concepției. Nimic nu poate sta în calea unei familii fericite!

Produse recomandate
MaxMed
SemenSutra (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment