Monday, November 3, 2014

5 secrete garantate prin care poţi seduce orice femeie!


seductieJocul seducţiei devine din ce în ce mai complicat pe zi ce trece. Atât bărbaţii cât şi femeile moderne adoră să fie în control, să facă primul pas prin care să-şi definească rolul dominant. Cel care reuşeşte are întotdeauna avantajul. Ideal ar fi să fii pregătit pentru orice.  Ar fi bine să ai un corp musculos, bine definit şi de care să nu-ţi fie ruşine, să poţi face la fel de bine conversaţie inteligentă şi sex nebun care să dureze o noapte întreagă. Dar, nimeni nu-i perfect, nu?
Iată câteva arme secrete de seducţie care funcţionează mereu şi care pot face orice femeie să-şi iasă din minţi şi să-ţi cadă în braţe.

1. Joaca de-a şoarecele şi pisica încinge mereu atmosfera. Indiferent de cine începe jocul, acesta se va termina inevitabil într-o aventură fierbinte şi pasională. Nimic nu e mai de dorit decât bărbatul sau femeia pe care n-o poţi avea nicicum. Adevărul e că femeile se pot preface indiferente şi greu de impresionat mult mai bine decât bărbaţii iar masculii feroce cad mereu în plasă şi se aprind după astfel de domniţe. Dar cine spune că bărbaţii nu pot juca pe degete femeile până la exasperare?

sex spontan
2. Fii spontan, elementul surpriză are întotdeauna efectul scontat. Bărbaţii trebuie să aibă întotdeauna un as în mânecă, o mişcare nouă, o idee îndrăzneaţă mai ales când vine vorba de sex. Oboseala, stresul, indispoziţia nu trebuie să stea în calea unei ocazii perfecte de a-ţi impresiona noua cucerire. Femeile adoră să fie luate prin surprindere. Poţi iniţia o partidă de sex într-un birou cu şeful alături? Dar într-un taxi? Adrenalina pură dezlănţuie pofta, fii spontan, dar mai ales fii pregătit!

3. Păstrează o minte deschisă atunci când încerci să cucereşti o femeie. Fetele cuminţi şi aparent timide pot deveni foarte obraznice peste noapte. Nu toate femeile se îmbracă extrem de sexy şi afişează un comportament de prădătoare pentru a atrage atenţia. Poţi avea surprize foarte plăcute atunci când timidele se dezlănţuie. Problema e să nu te lase pe tine erecţia sau să ai parte de o ejaculare precoce pe cinste care să lase partenera cu gura căscată… și nu de uimire.

gentleman4. Fii mereu un gentleman. Foarte puţine femei sunt atrase de bărbaţi bădărani, neîngrijiţi sau care nu ştiu să se poarte. E bine de ştiut că bărbaţii care afişează un aer masculin nu sunt acelaşi lucru cu bărbaţii vulgari şi care înjosesc femeile într-un mod deliberat.

5. Păstrează mereu la îndemână o soluţie pentru situaţii de urgenţă. Există în viaţa fiecărui bărbat momente când îl lasă puterile. Nu e nicio ruşine, pentru că orice problemă are o rezolvare. Multe persoane au folosit cu succes capsulele EjaControl şi au ieşit cu faţa curată  din situaţii stânjenitoare. Eşti un bărbat ceva mai sensibil? Te exciţi rapid şi uneori mai pierzi controlul? Citeşte rândurile de mai jos şi convinge-te singur de eficacitatea unei astfel de soluţii.

De ce să foloseşti EjaControl?

seductie femeie
- EjaControl este un amestec 100% natural de plante medicinale şi vitamine care se foloseşte fix atunci
când simţi nevoia de mai multă energie şi siguranţă pe tine şi pe capacitatea ta de a face faţă unei partide prelungite de sex.
- Efectul se instalează foarte repede, în maxim 60 de minute şi durează mult, oferindu-ţi libertate de mişcare, erecţie fermă şi control asupra ejaculării.

orgasm- EjaControl nu are efecte adverse şi nu se foloseşte ca tratament de lungă durată. Produsul este o soluţie de moment şi se foloseşte după necesitate pentru îmbunătăţirea experienţei sexuale.
- Produsul este sigur, testat şi autorizat atât de laboratoare medicale renumite cât şi de clienţi. Firma importatoare oferă garanţia calităţii iar dacă produsul nu este eficient oferă banii înapoi clienţilor nemulţumiţi.
- EjaControl poate fi cumpărat fără reţetă din farmaciile Dona, Catena, Sensiblu, Richter sau Plafar la prețul de 60 de lei pentru 4 capsule.

Nu aştepta să fii cucerit de o femeie pentru a comanda produsul de care ai nevoie.

Produse recomandate
MaxMed
EjaControl (4 capsule)
60 RON

No comments:

Post a Comment