Thursday, November 6, 2014

De ce vor femeile sâni mai mari?

sexiCare femeie nu-şi aminteşte experienţa primului sutien? Care fată n-a fost dezamăgită la vederea cupelor pe jumătate goale? Dorinţa de a avea sâni mai mari este egală în mintea noastră cu ideea de a fi femeie matură, capabilă de a atrage bărbaţii şi de a descoperi plăcerea prin sex. Nu e de mirare că multe femei caută tratamente pentru mărirea sânilor sau apelează la proceduri dureroase pentru a-şi atinge scopul.

Mami, eu de ce arăt ca o scândură?

Deşi idealul feminin de frumuseţe s-a schimbat de foarte multe ori până în prezent, femeile cu sâni mai mari sunt în general considerate mai sexy şi mai voluptoase decât cele cu pieptul ceva mai plat. Formele mai pline au încă răsunet în mintea bărbaţilor deşi toţi pretind că adoră manechinele foarte slabe şi fără pic de grăsime pe ele. Ultimele studii arată că dimensiunea sânilor ţine totuşi foarte mult de genetică şi de moştenirea familială. Dacă observi că mama şi bunica sunt plate ca o farfurie trebuie să înţelegi că e puţin probabil ca tu să ajungi o Pamela Anderson de la natură şi fără vreun subterfugiu cât de mic privitor la sanimărirea sânilor.

Minciunile albe ale sutienului negru

Orice femeie mai puţin dotată la capitolul sâni ştie cam câtă frustrare şi stres mental poate aduce o astfel de lipsă. Încrederea în capacitatea personală de seducţie scade drastic, invidia se ridică la cote maxime şi ai face orice ca să fii în rândul celor cu sâni mai mari, mai fermi şi mai obraznici. E un sentiment normal şi care femeie n-a încercat să atragă un bărbat îndesându-şi şosete în sutien sau folosind cine ştie ce alt truc înşelător pentru mărirea sânilor? Deşi pare că ar funcţiona pe moment, trucurile pot lua o întorsătură comică sau chiar dramatică atunci când trebuie să dai jos sutienul buclucaş şi să te arăţi în toată splendoarea ta de femeie sexy şi nu prea?

Încearcă o soluţie la îndemână

Chirurgia plastică este la mare căutare în zilele noastre şi aparent oferă o soluţie rapidă tuturor femeilor care doresc sâni mai mari. Intervenţiile chirurgicale invazive pot şi trebuie evitate pentru că au întotdeauna efecte nedorite asupra corpului uman. Cine n-a văzut măcar o fotografie cu o operaţie de mărirea sânilor eşuată în mod lamentabil trebuie să se mai documenteze.
Metodele naturale prin care poţi ajunge la sâni mai mari au efecte femeie sexybenefice asupra întregului organism. Există plante care conţin substanţe active care pot creşte tonusul mental, deschide apetitul sexual şi conferă strălucire pielii obosite.
N-ai vrea să porţi cu mândrie o pereche de sâni crescuţi natural, care să arate bine atât în interiorul sutienului sau rochiei cât şi în pat? Cred că acesta e visul oricărei femei. Trucurile pentru mărirea sânilor nu se limitează numai la metode ridicole sau operaţii costisitoare şi dureroase. Cineva s-a gândit să ofere tuturor femeilor nişte alternative simple şi funcţionale prin care să le ajute să-şi depăşească frustrările şi limitările impuse de genetică. Încearcă mereu să găseşti cea mai bună variantă prin care să-ţi pui în valoare frumuseţea şi inteligenţa şi prin care să-ţi ascuţi armele de seducţie!

Produse recomandate
MaxMed
BreastMax (60 capsule)
169 RON

No comments:

Post a Comment