Thursday, November 13, 2014

De ce nu mai facem sex de calitate după căsătorie?

lipsa romantismFemeile căsătorite se plâng de lipsa romantismului. Bărbații jelesc lipsa sexului. Sau invers, cine știe? Oricum ar fi, partenerii căsătoriți se află într-o stare de frustrare continuă dintr-un motiv sau altul. Unde a dispărut bărbatul meu atent și curtenitor? De ce nu mai avem orgasme explozive? Mai facem și noi sex luna asta? Problema e că după căsătorie, vrând-nevrând, prioritățile cuplului se schimbă. Femeile se gândesc la copii iar bărbații la cum să producă mai mulți bani pentru creșterea respectivilor copii. Ziceai ceva de orgasme explozive? Ce-ai zice să facem curat în garaj mai întâi?

Să revenim la sexul cel bun

Dacă înainte de căsătorie sexul era eliberarea mult așteptată de stresul zilnic, porția mult dorită de plăcere și relaxarea care ne făcea somnul mai dulce de ce n-ar fi și după același lucru? Nu mai avem nevoie de relaxare? Am uitat ce înseamnă sex de calitate? Dacă am uitat, ar fi bine să ne aducem aminte, pentu că riscăm să pierdem enorm de multe ore de fericire alegând să evităm sexul pentru că suntem prea îngrijorați, prea obosiți sau prea ocupați.

sexDe ce nu mai facem sex de calitate după căsătorie? Pentru că sexul de calitate implică ceva mai mult interes și entuziasm decât avem noi de acordat. Pentru că trebuie să ne schimbăm rutina zilnică și să o facem pro-sex în loc de anti-sex.

Știi că bebelușii nu sunt aduși de barză, da?

Așa cum aminteam mai sus, unele cupluri căsătorite au ajuns atât de anti-sex încât ai crede că s-au mutat la mănăstire. Și totuși, vor copii din tot sufletul. Dacă nu știați, fertilitatea este foarte strâns legată de un sex de calitate. Erecția puternică ajută bărbatul să propulseze mai multă spermă în apropierea ovulului gata de fecundat. Iar erecția tare vine în urma excitației puternice și aduce cu sine orgasme explozive. Iar apoi vine barza.

Ajutor pentru cupluri în criză
crizaUnele cupluri au nevoie de ajutor pentru că au probleme de fertilitate și probleme în pat. Poate că probleme e prea mult spus, putem să le numim mici opreliști în calea fericirii conjugale și în calea reproducerii eficiente. Ajutorul poate veni din multe părți. Unii aleg să se sfătuiască cu părinții sau prietenii, vecinii sau alte cupluri mai experimentate în ale vieții de familie. Nimeni nu poate oferi însă o soluție concretă și nimeni nu-ți poate spune cum să ai mai multă spermă, cum să readuci plăcerea în pat sau cum să ai o erecție mai fermă.

Dacă te-ai săturat de sfaturi și vrei ceva mai concret e bine să știi că există produsul SemenSutra care te poate ajuta din mai multe puncte de vedere: erecții mai puternice, orgasme explozive și mai multă spermă.

copil

Produsul este conceput special pentru a veni în ajutorul cuplurilor care au pierdut plăcerea pe drum și care vor să o recapete și pentru stimularea fertilității masculine. Folosind SemenSutra, spermatozoizii vor deveni mult mai mobili, vei avea mai multă spermă de calitate bună și o șansă în plus de a-ți recăpăta plăcerea de a face sex. SemenSutra este un produs natural, autorizat și testat de clienți din întreaga lume și mai mult, recomandat de medici specialiști în fertilitate. Salvează-ți căsnicia și vei primi ca bonus un bebeluș sănătos și fericit!

Produse recomandate
MaxMed
SemenSutra (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment