Monday, November 10, 2014

Cum rezolvăm favorabil ecuația complicată a fertilității masculine?

gravidaÎn orice relație solidă vine momentul când unul dintre parteneri pune punctul pe i și aduce în discuție nașterea unui copil. E absolut normal să faci sex de plăcere până la un punct. După  care, biologia își cere drepturile, dorința de a lăsa urmași își spune cuvântul iar cuplul simte nevoia de ceva palpabil după frământările intense din așternuturi. Dacă rezultatele întârzie să apară, începe un joc periculos de-a cine-i vinovatul, care tensionează cuplul și aduce relația în pragul dezastrului și cel mai probabil în pragul unei clinici de testare a fertilității.

Poate că mărimea contează

Deși ideea că mărimea penisului contează pare să fie contrazisă de unele fiustudii recente, adevărul e că în mintea multor bărbați dimensiunea organului și calitatea spermei sunt motive de mândrie masculină. E o idee veche de când lumea și după care procreează regnul animal din care fie că vrem fie că nu vrem facem cumva parte. Masculii de dimensiuni mari, cu organe bine dezvoltate sunt considerați în natură fertili și perfect capabili de a produce o nouă generație de urmași, în timp ce alții, mici și slabi sunt ocoliți sau evitați în timpul reproducerii.

Sperma bună mândria bărbatului

Adevărul e că nu ne putem ghida foarte bine după instinctele primare ale animalelor atunci când abordăm problema fertilității la bărbați. Există o mulțime de factori care complică o problemă deja spinoasă pentru multe cupluri. Analiza fertilității masculine se numește spermogramă iar aici intră toți factorii care influențează capacitatea de reproducere: numărul spermatozoizilor, forma, mobilitatea, cantitatea de spermă ejaculată, puterea de ejaculare, ph-ul spermei, vâscozitatea și altele.
bebeDacă mai adăugăm în ecuație și alți factori precum vârsta, dieta, radiațiile, noxele, predispoziția genetică, greutatea, consumul de alcool și fumatul, frecvența sexului și pozițiile mai favorabile sau mai puțin favorabile, s-ar putea să credem că a concepe un copil este aproape o imposibilitate.

Cu toate acestea, majoritatea cuplurilor reușesc să aducă pe lume copii sănătoși care să le însenineze viața. Fertilitatea nu este totuși o cauză pierdută, nu-i așa?

Cu puțin ajutor poți avea mai multă spermă, îți poți controla viciile și greutatea, poți învăța niște poziții noi, favorabile concepției și poți avea un viitor bun și sigur.bebelus
Dacă totuși vrei să fii sigur că reputația ta de mascul va rămâne intactă la confruntarea cu testul de fertilitate și că spermograma va arăta atât de bine încât o vei putea pune în ramă ca motiv de mândrie pentru generațiile viitoare, încearcă produsul SemenSutra, creat special pentru prevenirea problemelor de fertilitate masculină.


Capsulele conțin o combinație de plante, minerale și aminoacizi din alge marine care te poate ajuta să ai mai multă spermă, spermatozoizi mai veseli și mai mobili, o ejaculare mai puternică și ceva mai multă plăcere în pat. Produsul nu conține substanțe chimice de sinteză ci numai compuși activi naturali, folosiți de bărbați din întreaga lume pentru asigurarea fertilității. Oricând simți nevoia de asigurare, de mai multă spermă și de mai multă plăcere, poți apela cu încredere la acest produs numit SemenSutra. Chiar și masculii feroce au uneori nevoie de ajutor, mai ales când vine vorba de o problemă atât de serioasă precum aducerea pe lume a unui urmaș!


Produse recomandate

MaxMed
SemenSutra (60 capsule)
199 RON
Adaugă în coș

No comments:

Post a Comment