Friday, November 28, 2014

5 lucruri absolut esențiale pentru sănătatea intestinului tău

intestinDe cele mai multe ori nu realizăm importanța unui lucru până în momentul în care îl pierdem. Suntem obișnuiți ca sistemul nostru digestiv să funcționeze în parametri acceptabili fără ca noi să acordăm prea mare importanță alimentelor pe care le consumăm. Trebuie să ne dăm seama că de buna funcționare a intestinului ține starea noastră generală de sănătate. Prin intestin se absorb vitaminele, mineralele și substanțele nutritive de care organismul nostru are absolută nevoie. Dacă procesul de absorbție este deficitar, se pot instala anemii grave, carențe nutritive și infecții pe care cu greu le mai putem regla.

durere stomac
1. Bacterii bune, bacterii rele

În intestinul nostru cohabitează într-un echilibru perfect o serie întreagă de bacterii care ne fac bine și care le țin în frâu pe cele rele, cu potențial mare de a ne face rău. Bacteriile bune contribuie în mod activ la procesele complexe de digestie și descompunere a alimentelor în particule esențiale care pot trece în sânge. Bacteriile rele au potențial patogen iar atunci când echilibrul este rupt, ele se înmulțesc și produc infecții intestinale grave.

2. Fibrele alimentare

fibreFibrele au o importanță majoră în menținerea sănătății și echilibrului din intestin. Ele au rolul de a propulsa alimentele ingerate spre înainte, contribuind astfel la un proces de digestie corect și eficient. Lipsa fibrelor din alimentație duce la îngrășare, constipație, digestie lentă sau indigestie, fermentație acidă cu modificarea pH-ului și favorizarea bacteriilor rele. Fibrele se găsesc în cerealele integrale în legume și fructe și mult mai puțin în alte produse alimentare.apa

3. Apa și ceaiurile medicinale

Hidratarea organismului se face din interior, pe calea stomacului și intestinului. Importanța apei este colosală în procesele de digestie. Ea este un cărăuș eficient al toxinelor depozitate în intestin, transportă eficient vitaminele hidrosolubile și menține nivelul de sânge la cote normale. Ceaiurile din plante aduc și ele un aport de substanțe active calmante, hidratante și emoliente pentru mucoasa solicitată a stomacului și intestinului.

4. Grăsimile bune

Tranzitul intestinal este un proces foarte complex. Pe lângă apă și fibre, transportul bolului alimentar se face și mancare nesanatoasacu ajutorul unor grăsimi bune, naturale precum cele din semințe, nuci, avocado sau produse lactate. Grăsimile rele, precum cele din margarină, împiedică absorbția vitaminelor și nutrienților pentru că tapetează intestinul cu un strat impermeabil de grăsime sintetică pe care organismul n-o poate recunoaște și digera.

5. ThreeLac și probioticele

Probioticele sunt bacterii vii, bune, pe care le putem introduce foarte ușor în intestin prin intermediul unor produse precum ThreeLac. Aceste bacterii vii au rolul de a regla echilibrulstomac sanatate distrus al intestinului și de a prelua controlul asupra digestiei. Bacteriile patogene se înmulțesc necontrolat după tratamente cu antibiotice puternice care distrug echilibrul florei intestinale lăsându-ne predispuși la infecții intestinale grave cu potențial mortal. ThreeLac este un produs care se utilizează ușor, dizolvat în apă și administrat zilnic.

Consumând ThreeLac veți scăpa foarte ușor de simptomele dezagreabile caracteristice dezechilibrului florei intestinale precum diareea frecventă, balonarea, carențele vitaminice, infecțiile fungice precum candidoza intestinală și alte probleme.


Produsul conține cele mai importante trei tipuri de bacterii bune care odată introduse în intestin vă vor ușura viața și vă vor reda sănătatea corporală și mentală. 


Produse recomandate
MaxMed
ThreeLac (60 plicuri)
229 RON

No comments:

Post a Comment