Tuesday, November 4, 2014

Fenomenal! Bărbaţii nu mai vor să facă sex! Află de ce!

depresie
V-aţi gândit vreodată că sexul poate duce la depresie? Probabil că majoritatea bărbaţilor adulţi a simţit deja asta pe propria piele. Atunci când sexul te face să te simţi prost, incapabil, frustrat şi nu-ţi mai dă frisoane prin zona intimă, ajungi să asociezi automat plăcerea cu disconfortul, pasiunea cu vina şi orgasmul cu impotenţa. E greu să fii bărbat în zilele noastre cu atâtea alegeri de făcut, atâtea nevoi de satisfăcut şi atâtea probleme de rezolvat.

Kama Sutra şi pastilele pentru potenţă 

Kama SutraKama Sutra e şi nu e un manual de sex. Ştiu că sună exotic şi complicat iar tu n-ai timp să te gândeşti la chestii complexe în timpul pauzei scurte de cafea între două şedinţe absolut plictisitoare. Kama Sutra e o carte veche ce conţine o mulţime de adevăruri despre sex pe care omul modern le-a uitat de foarte multă vreme. Iată câteva idei scurte pe care le poţi ţine minte şi aplica la nevoie. 
1. Erecţia se naşte din excitaţie. În majoritatea cazurilor, cu cât devii mai înfierbântat cu atât vei avea o erecţie mai bună. Sexul cu piciorul pe acceleraţie nu va da niciodată rezultate spectaculoase, deşi filmele de la Hollywood încearcă să ne convingă contrariul. orgasm
2. Pentru a te excita ai nevoie de răbdare. Kama Sutra învaţă cum să obţii plăcerea maximă doar prin sărut, mângâiere, sex oral, muşcături uşoare şi zgârieturi cu unghiile. Preludiul are un rol foarte important în obţinerea orgasmului mult dorit. 
3. Experienţa îşi spune cuvântul. Bărbaţii adulţi care au ajuns să se teamă de sex uită că au un as în mânecă faţă de tinerii energici pe care îi invidiază. Arta seducţiei se învaţă în timp la fel ca oricare lucru. Faptul că îţi cunoşti reacţiile te ajută să le poţi controla şi manipula în scopul plăcerii maxime.
4. Imaginaţia liberă şi spiritul de aventură dau naştere unor partide cu adevărat pasionale. Inhibiţia, modestia şi graba nu-şi au locul în pat. 
sexCe încerc să vă spun este că sexul cu adevărat pasional şi care se termină cu un orgasm, sau mai multe, nu se obţine înghiţind chimicale pentru potenţă gen Viagra. Mulți bărbaţi au ajuns la concluzia greşită că un astfel de remediu rapid le-ar rezolva într-o oră toate problemele. Tot din înţelepciunea antică învăţăm că secretul pentru viaţă lungă şi erecţie tare se află mai mult în minte decât în corp. 
Dacă totuşi simţi nevoia de ajutor, apelează la metode cât mai naturale pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale. Plantele au fost întotdeauna ajutorul de nădejde şi aliatul omului atât în lupta cu boala cât şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii. Substanţele chimice de sinteză au întotdeauna contraindicaţii şi pot face mult rău pentru puţin bine. 

Există produse din plante rare, selecţionate cu grijă şi concepute special pentru nevoile bărbaţilor moderni în căutare de ajutor. Capsulele UP, de exemplu, au fost de mare ajutor multor bărbaţi cu probleme de erecţie sau potenţă. Iată de ce și mai ales când trebuie să foloseşti produsul UP în cutieorgasm piramidală.
Te simţi epuizat fizic, psihic şi mai ales sexual.
Simţi că nu mai ai energie suficientă pentru o partidă satisfăcătoare de sex.
Nu reuşeşti să ai o erecţie tare ci mai degrabă una mediocră spre moale.
Ai libidoul şi pofta de sex scăzute şi asta te macină. 
Ai devenit stresat, neîncrezător şi lipsit de chef când vine vorba de sex.
Ai nevoie de ajutor dar nu ştii la cine anume să apelezi.
Vrei un produs care să dea rezultate bune dar care să nu îţi afecteze organismul. 
UP este un produs 100% natural, autorizat de laboratoare competente şi comercializat în foarte multe farmacii din ţară. Îl puteţi recunoaşte foarte uşor după cutia piramidală deosebită în care este plasat pentru a se distinge de alte produse contrafăcute cu care aţi putea fi înşelaţi.


No comments:

Post a Comment