Tuesday, November 25, 2014

Trusa bărbatului modern pentru nopțile lungi și fierbinți


sexSe spune că femeile sunt mai nevrotice când vine vorba de sex. Fiecare pătrățel de piele trebuie examinat, epilat, hidratat și uns cu cremă de zi și de noapte ca să arate perfect. Lenjeria trebuie să fie neapărat sexy, unghiile perfect aranjate, machiajul bine întins și aventura poate începe. Există și bărbați nevrotici? Au și masculii partea lor de îngrijorare? Cu siguranță! Iată câteva lucruri indispensabile pe care un bărbat conștiincios ar trebui să le procure și să le folosească în caz de nevoie.

sex
Hidratarea, prima regulă a sexului

Sexul e ca alergarea la maraton. Are niște reguli precise pe care dacă le respecți poți transforma o partidă banală într-o noapte incendiară. Hidratarea corespunzătoare e una din regulile de bază ale sexului. Când vorbim de hidratare nu ne referim la alcool, cafea și băuturi energizante ci la acele produse pe care le consumă sportivii și care suplimentează mineralele pierdute prin transpirație și aduc un aport important de zahăr necesar mușchilor suprasolicitați. Este bine să ai mereu la îndemână o astfel de băutură pentru a putea continua cu succes noaptea care a început atât de bine.

fantezie
Jocuri, jucării și alte fantezii

Jocurile de rol, jucăriile sexuale și creativitatea în pat nu sunt niște chestiuni rezervate filmelor porno. Dacă alegi să fii dezinhibat și să te lași pradă fanteziilor, poți descoperi noi forme de plăcere pe care nu le-ai experimentat până acum. Completează-ți mereu trusa de jucării, discută și aplică idei noi alături de parteneră și vei vedea cum relația voastră se schimbă mereu înspre bine.

Bărbatul, lubrifiantul și prezervativul

prezervativMulți bărbați au impresia greșită că femeile trebuie să fie responsabile cu tot ce ține de o partidă perfectă de sex, adică jucării, uleiuri, atmosferă, creativitate, mișcări și eventual prezervative. De unde să știe biata femeie ce prezervativ ți se potrivește perfect? Chiar dacă ești într-o relație tot nu poți aștepta ca partenera să se ocupe de toate. Ar fi recomandat ca orice bărbat să dețină o mică trusă de "asalt" care să conțină prezervative de dimensiune potrivită, lubrifiant, pastile pentru potență și eventual un spray pentru întârzierea ejaculării dacă se știe sensibil.

Eagle King, ca să fii sigur că ajungi la capăt!

orgasmFiecare bărbat are momente în care ejacularea prematură îi strică tot cheful de sex și îl lasă frustrat și nemulțumit. Trusa de sex a bărbatului modern trebuie neapărat să conțină acest spray contra ejaculării premature. Acest produs te va ajuta să nu mai ejaculezi prematur dar nu-ți va lua nimic din plăcere precum alte produse pe bază de anestezice. Vei rămâne cu senzațiile intacte dar în același timp ejacularea va fi controlată perfect. Aplicarea este simplă, efectele se instalează rapid și durează câteva ore, timp în care vei avea libertate totală de mișcare.
Trebuie să ai mereu la îndemână acest produs pentru că ejacularea prematură îți poate strica cea mai bună partidă de sex încă de la început. Eagle King conține o cantitate mare de substanțe active și poate fi folosit în siguranță de câteva zeci de ori până la terminare. Adaugă Eagle King spray trusei tale și rămâi mereu pe poziție!

Produse recomandate
MaxMed
Eagle King (15 ml)
100 RON

No comments:

Post a Comment