Sunday, January 4, 2015

Iarna, anotimpul sexului pasional!

fara sexIarna predispune la melancolie. Lipsa soarelui te seacă de energie, alimentele prea grase și prea concentrate îți încetinesc ritmul și simți că n-ai să mai ajungi zilele lungi de vară. Sexul se reduce în intensitate, hainele groase stau în calea ta și nu reușești să vezi nici un centimetru din epiderma iubitei care să nu fie acoperit de mănuși, fulare sau pantaloni.
Te-ai gândit vreodată că iarna ar fi anotimpul cel mai prielnic sexului? Chiar dacă vara e sezonul declarat al pielii dezgolite, al nisipului fierbinte și al valurilor mării, iarna e cu siguranță un anotimp sexy și plin de pasiune dezlănțuită dacă îți lași imaginația să colinde pe la crăciunițe cu rochii roșii, scurte și decoltate. Dacă ți-ai imaginat că toate femeile poartă iarna ciorapi de lână, pulovere groase și lenjerii a la bunica află că te-ai înșelat. Iarna e anotimpul așternuturilor calde, numai bune de tăvăleală în dimineți leneșe sau seri friguroase și pline de zăpadă. N-ai idee despre cum și unde ai putea pune de o partidă senzațională? Îți spunem noi!

sex
Ski, somn, sex
Costumele de ski nu sunt sexy iar oboseala de după te îndeamnă la somn. Dar dacă sub costumul de ski se ascunde o lenjerie care te lasă salivând de plăcere? Ce-ar fi ca programul tău exclusiv masculin de ski să includă un pui de somn și o partidă pe cinste după oboseala zilei? Un pahar de vin fiert, o amantă pasională, un foc în șemineu și câteva orgasme mai târziu te vei relaxa deplin și te vei simți ca în rai, nu crezi?

Pasiune la cabana din munți
Sfârșitul iernii e încă departe. Simți nevoia să scapi de hainele tot mai multe și să fugi dezbrăcat prin zăpadă? Dacă în restul anului ești mereu extrem de ocupat și faci sex pe fugă ce-ar fi să te retragi cu iubita la o cabană pentru o săptămână de poveste în care să nu vă ridicați din pat decât atunci când e absolut necesar? Sexul pe săturate alungă anxietatea, depresia de iarnă, pune sângele în mișcare mai ceva ca la ora de sport și oferă satisfacții nebănuite. Ce-ar fi să te retragi din compania prietenilor, rudelor enervante, problemelor de tot felul și să ai parte de niște nopți magice în compania iubitei?

sexPregătește-te temeinic pentru pasiunea iernii!
Dacă simți că iarna te-a lăsat deja cu libidoul la pământ, ai probleme de erecție sau de potență, vrei mai multă energie în pat și în viață, încearcă produsul natural PoteMax.
Formula naturală complexă a produsului îți poate îmbunătăți viața sexuală pe toate planurile fără efecte adverse și fără interacțiuni cu alte medicamente. Plantele care intră în alcătuirea PoteMax sunt atent selecționate după proprietățile lor de a stimula potența, de a oferi erecții tari și orgasme puternice care să satisfacă pe oricine. 
Oricând ai nevoie de un plus de pasiune în pat sau vrei să scapi de erecțiile moi și ineficiente, începe o cură cu PoteMax care să te readucă pe linia de plutire. PoteMax are capacitatea de a transforma o experiență sexuală mediocră într-una cu adevărat specială.


Iarna asta mergi pe mâna lui PoteMax!

Produse recomandate
MaxMed
PoteMax (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment