Monday, January 26, 2015

Slăbește sănătos, slăbește natural! Află cum!


slabireAlimentația modernă predispune la îngrășare. Prin urmare, există milioane de oameni care vor să scape de acumulările de grăsime cât mai repede și cât mai fără efort. Dacă veți întra într-o librărie veți observa că sectorul cu cărți de diete geme de volume colorate care promit să vă ajute să slăbiți 5 kilograme în 3 zile, 7 kilograme mâncând numai varză sau 10 kilograme bând numai apă plată cu lămâie. Dietele draconice prind rapid la public pentru că aparent funcționează. Problema mult mai gravă este că un tip de alimentație hipocaloric sau bazat pe un singur grup de alimente lasă în urmă dezechilibre vitaminice, minerale, proteice sau hormonale. În plus, kilogramele de care reușiți să scăpați într-o săptămână de dietă dezechilibrată se depun la loc rapid atunci când decideți să vă reluați stilul obișnuit de alimentație.
Dacă v-ați îngrășat 10 kilograme în 5 ani cu siguranță nu este logic, rațional și mai ales sănătos să scăpați de ele în numai 10 zile, nu-i așa? Slăbitul eficient și care nu vă traumatizează întreg tubul digestiv de la stomac până la ficat, bilă și pancreas se face într-un ritm lent și sigur reducând porțiile, ajustând proporția de grăsimi, carbohidrați și proteine și practicând un sport.

slabire
Care este secretul femeilor care arată de milioane?
Secretul divelor, starurilor sau femeilor pe care le admirați la televizor pentru silueta lor de invidiat nu stă în cura de slăbire de 10 zile pe care tocmai au terminat-o ci în stilul de viață sănătos pe care l-au adoptat cu tot sufletul. Multe dintre aceste staruri au trecut prin cele mai drastice cure de slăbire, și-au torturat organismul până la extrem cu supe fade de varză sau cu produse fără grăsimi până când au înțeles că o dietă echilibrată combinată cu o doză bună de sport face minuni pentru corp și pentru minte. Nu există un remediu mai simplu, mai ieftin și mai eficient decât o alimentație corectă, mișcare din plin și eventual un ajutor absolut sănătos din partea plantelor medicinale pe care le avem la îndemână.

Rolul plantelor în dieta sănătoasă
Plantele sunt cele mai vechi remedii cunoscute și folosite de om. Cu ajutorul lor, oamenii au vindecat boli, și-au reglat metabolismul, pofta de mâncare, și-au tratat afecțiunile digestive, renale, orale și psihice. Principalul atu al plantelor este bogăția imensă de compuși chimici naturali cu acțiune blândă asupra corpului uman. Când vă aflați în fața unei simple căni cu ceai imaginați-vă bogăția de substanțe active vindecătoare existente în cele câteva înghițituri calde și binefăcătoare.

slabireSilhouetteHelp este un o combinație practică de plante special alese pentru proprietățile lor de detoxifiere, reglare a metabolismului, reducere a poftei de mâncare și prin urmare de slăbire naturală și eficientă. Produsul a fost creat special pentru persoanele care vor să revină la silueta inițială numai într-un mod absolut sănătos și natural pentru organism.

Acest ceai aromat din plante nu conține substanțe cu acțiune puternică ci are numai proprietăți diuretice și calmante foarte blânde. În plus, SilhouetteHelp mai conține inozitol, un compus sigur care contribuie la reglarea fină a poftei de mâncare și la controlul unor tipuri de alimentație total dezechilibrate cum ar fi mâncatul compulsiv sau bulimia.

SilhouetteHelp – fii frumoasă dar mai ales sănătoasă!

Produse recomandate
MaxMed
SilhouetteHelp (225g)
47 RON

No comments:

Post a Comment