Thursday, January 29, 2015

Alungă monotonia din pat! Învață mereu trucuri noi!


monotonieSimți că ai avea nevoie de un suflu nou în viața ta sexuală? Te întrebi mereu cum ar fi dacă ai deveni la fel de potent și de viril ca un star de cinema? Îți dorești ca iubita să pară mai încântată de tine și de performanțele tale? Aspirațiile tale sunt perfect normale. Vrei să oferi și să primești plăcere maximă. Vrei să ai și tu parte de senzațiile extraordinare pe care le vezi în filme. E foarte important și foarte pozitiv să aspiri la mai mult și mai bine însă aplicarea în practică face toată diferența. Iată câteva idei numai bune de alungat rutina în care vă aflați de ceva timp!

Vizionați, citiți, discutați
Ești de părere că sexul nu se planifică? Foarte multe persoane cred sincer că partidele spontane sunt cele mai reușite. Dar dacă, spontan fiind, așteptând să ți se facă dor de o tăvăleală, te trezești că au trecut deja două luni de la ultima încercare? Dacă spontaneitatea s-a îngropat adânc într-o rutină lipsită de creativitate e momentul să faci ceva. Comunicarea face minuni în orice domeniu. Chiar dacă ți se pare tabu și nebărbătesc să-ți exprimi frustrările legate de sex și să propui niște schimbări trebuie să treci peste toate și să pui lucrurile în ordine.
Invită-ți iubita la un pahar de vin și treci la treabă. Vizionați împreună niște filmulețe care să vă trezească dorințele adormite. Citiți câteva pagini dintr-o carte mai deocheată sau deschideți o revistă sugestivă. Lăsați-vă mâinile și imaginația să cutreiere teritorii interzise și vedeți unde ajungeți.

sexSeară cu șampanie, căpșune și ciocolată
Dacă n-ați mai avut de multă vreme o întrevedere pe cinste e timpul să pregătești ceva cu totul și cu totul special pentru o persoană specială. O noapte fierbinte nu se întâmplă fără pregătire. Surprinde-ți partenera cu o serie întreagă de mici cadouri cu care să destinzi atmosfera: un masaj, o baie cu spumă, un pahar de șampanie rece, o cutie de ciocolată fină sau o lenjerie sexy.

Fii sigur că totul se întâmplă conform planului
Uneori te poți trezi că planurile tale sunt date peste cap tocmai de unde te așteptai mai puțin. Oboseala, stresul, senzațiile prea puternice te pot face să dai greș în cea mai importantă parte a serii. Nu lăsa ca pregătirile tale să dea greș, fii mereu pregătit să faci față provocării.

orgasm69 For Men este produsul recomandat pentru astfel de ocazii speciale în care totul trebuie să meargă perfect. Dacă vrei să fii sigur că nu vrei avea probleme de potență, de erecție sau prea puțină energie și plăcere în pat folosește această capsulă eveniment dedicată bărbaților. 69 For Men este un produs 100% natural, fără efecte adverse și care nu interacționează cu alte medicamente sau cu alcool. Capsula se înghite cu câteva minute înainte de a începe acțiunea și garantează creșterea libidoului, menținerea unei erecții ferme și plăcerea ta și a partenerei.

Nu lăsa disfuncțiile sexuale să-ți strice cheful și nu accepta ca monotonia să se instaleze în patul tău. Ține-ți mereu iubita în priză și pregătește-te să fii mereu gata de acțiune!

69 For Men – pentru plăcere garantată, pentru satisfacție din plin!

Produse recomandate
MaxMed
69 For Men (2 capsule)
69 RON

No comments:

Post a Comment