Thursday, January 29, 2015

6 motive pentru care trebuie să-ți mărești sânii numai natural!


saniDimensiunea sânilor este un subiect extrem de sensibil pentru multe femei. Cele mai multe dintre noi putem trece cu greu peste lipsa unui bust apetisant care să ne dea încrederea de care avem nevoie în viața sexuală. Metodele de îmbunătățire și mai ales de creștere a volumului sânilor variază de la chirurgie estetică la metode naturale, simple, pe bază de plante. Iată numai câteva motive pentru care metodele naturale sunt net superioare celor medicale, invazive, bazate pe implanturi.

1. Metodele naturale dau timp întregului organism să se adapteze la noile dimensiuni. Sânii mai mari reprezintă o greutate în plus care trebuie preluată de mușchii spatelui. Creșterea naturală, în timp, oferă posibilitatea tonifierii și fortifierii musculaturii astfel încât totul să se producă fără dureri sau eforturi suplimentare din partea organismului.

2. Mărirea naturală a sânilor nu presupune o intervenție invazivă cu risc de infecție și alte probleme colaterale. Mulți medici sunt de părere că procedurile chirurgicale ar trebui rezervate strict situațiilor urgente, care afectează medical pacientul. Orice procedură invazivă stresează inutil sistemul imunitar, predispune la infecții cu bacterii patogene rezistente la antibiotice și lasă cicatrici vizibile care trebuie corectate tot prin metode chirurgicale.

sani3. Riscul unei operații nereușite este destul de mare. Sânii naturali au o simetrie și o frumusețe aparte care se distruge prin introducerea de implanturi. Femeile sunt foarte sensibile la modul în care arată astfel încât orice mic defect devine o mare problemă în ochii pacientei traumatizate de noua înfățișare.

4. Necesitatea unor noi intervenții chirurgicale de repoziționare, redimensionare a implantelor. Implantul mamar nu este cel mai stabil lucru din lume. Există mereu posibilitatea ca lucrurile să meargă prost după o astfel de intervenție.

5. Există mereu un disconfort și o sensibilitate de care trebuie să țineți cont după o astfel de procedură chirurgicală. Ca după orice intervenție chirurgicală, există durere, inflamație, roșeață, sensibilitate crescută care poate dura luni de zile.

6. Adaptarea partenerului la modul în care arată sau se simte un sân cu implant față de unul natural poate dura o perioadă lungă de timp. Dacă luați serios în considerare o astfel de procedură trebuie neapărat să vă includeți partenerul în decizie. S-ar putea ca ideea să îl încânte foarte tare dar s-ar putea să aibă și multe obiecții.
Sânii naturali vor rămâne întotdeauna de preferat celor cu implanturi pentru că textura, modul în care arată, dimensiunile sunt apetisante prin naturalețea lor pentru foarte mulți bărbați. Dacă totuși doriți niște dimensiuni mai impresionante, calea naturală este cea mai de dorit.
saniBreastMax este produsul care vă poate ajuta să obțineți un look mai feminin, mai sexy și mai atrăgător pe cale absolut naturală. Capsulele de BreastMax au o compoziție 100% din plante și vă garantează creșterea în volum și dimensiune a sânilor. În plus, vă veți simți mai atractivă, cu libidoul mai crescut și cu poftă de sex mai mare ca niciodată.
BreastMax vă poate ajuta pe multe planuri acționând ca un balsam natural pentru organele interne, oferind mai multă energie în pat și mai multă bună dispoziție în viață. Ușurează simptomele menstruației și acționează blând asupra uterului și organelor anexe.

BreastMax – pentru femei fericite, pentru femei împlinite!

Produse recomandate
MaxMed
BreastMax (60 capsule)
169 RON

No comments:

Post a Comment