Tuesday, January 27, 2015

Scapă definitiv de toxine și slăbește frumos! Numai aici!


detoxifiereToxinele sunt principala și cea mai importantă cauză a inflamațiilor și infecțiilor de care ne lovim la tot pasul. Ele ne inundă organismul, ne slăbesc sistemul imunitar, ne încarcă și ne suprasolicită ficatul și rinichii. Mai mult, toxicitatea crescută a organismului predispune la diverse afecțiuni deranjante precum iritații și mâncărimi ale pielii, transpirație urât mirositoare, nervozitate, insomnie, stare de epuizare și altele. În mod normal, toxinele pe care le ingerăm zilnic trebuie prelucrate de ficat și eliminate prin rinichi sau materii fecale. Dacă ficatul este bolnav sau epuizat, tranzitul intenstinal este prea lent sau rinichii sunt afectați, detoxifierea nu se mai realizează iar organismul suferă din greu.

Alimentația noastră toxică!
Cele mai multe toxine provin din alimentele pe care le ingerăm zilnic. Produsele procesate pe care le punem pe masa noastră conțin o mulțime de conservanți, substanțe chimice de sinteză, amelioratori și coloranți pe care organismul trebuie să-i descompună în compuși digerabili sau cel puțin mai ușor de eliminat. Sarcina de a dezamorsa bombele toxice pe care le ingerăm cade în grija ficatului și a intestinului. Combinația de alimente toxice, lipsa totală a fibrelor alimentare, abundența de carbohidrați simpli și lipsa vitaminelor transformă intestinul într-un rezervor uriaș de toxine aproape imposibil de eliminat datorită tranzitului extrem de lent.

detoxifiere
Cercul vicios ale toxinelor
Atunci când toxinele și radicalii liberi abundă sistemul imunitar slăbește iar infecțiile intestinale sau de alte tipuri își fac de cap. Datorită acestui fapt intrăm într-un cerc vicios în care ne tratăm infecțiile cu nesfârșite cure de antibiotice care la rândul lor ne distrug și ultima barieră de apărare contra toxinelor. Antibioticele au capacitatea de a distruge bacteriile patogene dar în același timp și pe cele nepatogene care ne populează intestinul. Bacteriile nepatogene mențin echilibrul interior al intestinului, ajută la digestie și trebuie înlocuite rapid atunci când sunt afectate. Flora intestinală normală ne ferește de o enormitate de probleme și uneori ne poate salva viața.

Detoxifierea, o gură de aer proaspăt pentru organism!
Pentru a scăpa de cercul vicios al toxicității organismului, fiecare persoană are nevoie de cel puțin o cură de detoxifiere a sistemului digestiv pe an. Detoxifierea trebuie să se facă de preferință cu produse naturale, blânde, care să refacă mucoasele agresate ale stomacului și intestinelor și care să nu provoace reacții colaterale sau efecte adverse.

detoxifiereGama ColonHelp conține produse naturale pentru detoxifiere atât pentru adulți cât și pentru copii. ColonHelp și ColonHelp Detox Forte sunt niște combinații ingenioase de plante, fibre și Omega 3 dedicate în special reglării tranzitului intestinal, combaterii balonării și detoxifierii ficatului. Reglarea glicemiei, metabolismului și a tranzitului intestinal sunt esențiale atunci când se dorește pierderea în greutate. Consumând suplimentul alimentar ColonHelp puteți fi siguri că veți scăpa din cercul vicios constipație-toxine-organism încărcat-obezitate în care se zbat atât de multe persoane.

ColonHelp Junior este un produs cu arome naturale plăcute, fructe uscate și vitamine și care se adresează copiilor sau femeilor însărcinate. Detoxifierea blândă, reglarea tranzitului și vitaminizarea sunt foarte necesare copiilor moderni care nu consumă cu plăcere frunze verzi și alimente fibroase.

ColonHelp Probiotic Forte are rolul de a reface flora intestinală atât de importantă în sănătatea organismului uman. Produsul conține pe lângă plante binefăcătoare și o serie de probiotice destinate tapetării intestinului și restaurării echilibrului florei intestinale.

ColonHelp – credem în sănătatea ta și a intestinului tău!

Produse recomandate
MaxMed
ColonHelp (240g)
36 RON
MaxMed
ColonHelp Detox Forte (240g)
47 RON
MaxMed
ColonHelp Probiotic Forte (240g)
62 RON

No comments:

Post a Comment