Monday, January 19, 2015

Cum să-ți încingi iubita în nopțile lungi de iarnă!


sexAi cam uitat ce bunătăți ascunde iubita ta sub hainele groase de iarnă? Niciodată nu e prea târziu să redescoperi plăcerea de a face sex într-o noapte friguroasă. Ești în pană de idei? Ai libidoul scăzut? Te simți mai leneș ca un urs în perioada de hibernare și mai greoi decât un panda? Nu lăsa astenia să-și facă de cap. Spune stop frigului, stresului și oboselii dintr-o singură mișcare. Scoate-ți armele la înaintare și pune de o partidă pe cinste care să-ți lase iubita cu gura căscată de plăcere.

Tu, ea și dușul
Dacă n-ai mai încercat de multă vreme puterea de seducție a apei fierbinți află că e timpul cel mai potrivit pentru o astfel de mișcare. Ce poate fi mai sexy decât spuma, parfumurile, trupurile ude și alunecoase și aburul relaxant de la duș? Ia-ți iubita de mână, scoate-i rapid straturile de haine și grăbiți-vă să profitați de fierbințeala dușului. Ce se poate face în cabina de duș? Cam orice-ți trece prin cap începând de la atingeri orgasmice până la sex oral de cea mai bună calitate. Dacă nu ne crezi pe cuvând testează cât mai curând cele propuse de noi și află pentru tine cam ce efecte are atmosfera din duș asupra sexului.

Sex în locuri inedite
sex dusCare a fost locul cel mai îndrăzneț în care ați avut parte de ceva acțiune ultima dată? Pe masa din bucătărie? Pe un bar gol după închidere sau în picioare lângă el? Există o mulțime de locuri la care probabil nu te-ai gândit niciodată serios. Ai putea încerca totuși câteva pentru diversitate. În avion? În taxi? În parc? Oricare ar fi locul tău inedit sau fantezia ta secretă cu siguranță că ți-ai dorit și ai visat că ar putea fi pus și în practică într-o zi. Nopțile lungi trec mai repede dacă sunt condimentate cum trebuie. Deci, unde să fie următoarea partidă încinsă? În lift? În dușul de la piscină? Într-o cabină de probă?

Sex picant, orgasme garantate
Dacă te-ai plictisit de pozițiile clasice și de lipsa entuziasmului din pat e timpul să faci niște achiziții sexy. Dă fuga la un magazin de jucării și alege câteva chestii cu care să vă jucați și cu care să vă stimulați vizual, tactil și în alte zeci de moduri posibile și imposibile. Pentru tine personal comandă niște suplimente naturale care să-ți sporească plăcerea, să-ți crească dimensiunile și să-ți ofere o erecție tare ca piatra.
sex orgasmVimax este un supliment alimentar destinat plăcerii bărbaților și satisfacției femeilor. Fiind 100% natural îl poți consuma fără griji și fără frică de interacțiuni nedorite cu medicamente sau alcool.

Vimax conține compuși activi puternici din plante selecționate pentru capacitatea lor de a spori plăcerea în pat, de a stimula zonele erogene, de a oferi mai multă energie și entuziasm amanților aflați în pană de inspirație sau în colaps de libidou.

Combină ideile pentru sex picant, jucăriile și puterea Vimax și nopțile tale nu vor mai fi niciodată prea lungi, lipsite de intensitate sau energie sexuală. Iubita ta va fi plăcut impresionată de inițiativa ta și te va răsplăti cu ce are ea mai bun de oferit.

Vimax – plăcere din plin, orgasme din belșug!

Produse recomandate
MaxMed
Vimax (30 capsule)
169 RON
Adaugă în coș 

No comments:

Post a Comment