Sunday, January 11, 2015

Hemoroizii – boala sedentarismului și a alimentației incorecte


hemoroiziAlimentele pe care le consumăm zi de zi au un impact major asupra multor aspecte ale vieții noastre. Chiar dacă refuzăm să dăm atenție maximă meselor noastre, rezultatele se observă mai devreme sau mai târziu: ne îngrășăm, devenim constipați, suferim de boli cardiovasculare, de hemoroizi, de diabet și de multe alte probleme derivate din alimentația nesănătoasă. Dacă vrem să fim scutiți de toate aceste neplăceri trebuie să acordăm ceva mai multă atenție produselor pe care le cumpărăm, modului în care le preparăm și mai ales cantității pe care o consumăm zilnic.

Pe lângă alimente sănătoase și de bună calitate mai trebuie să folosim tratamente cât mai naturale, mai neinvazive și mai inovatoare pentru a scăpa de unele probleme, de exemplu hemoroizii,  care apar la momente din ce în ce mai inoportune.

Micul dejun, masa peste care nu se trece!
Dacă țineți la sănătatea tractului digestiv încercați să nu săriți nici măcar o singură dată peste micul dejun sau peste masa de prânz. Cantitatea de energie de care aveți nevoie pentru a vă face lucrul zilnic provine din aceste două mese principale ale zilei. O alimentație echilibrată, care conține suficiente fibre, proteine, grăsimi și carbohidrați, ne ferește de boli precum ulcerul, gastrita, constipația, diareea sau hemoroizii.hemoroizi

Micul dejun trebuie să conțină o cantitate suficientă de fibre provenite din cereale cât mai naturale și cât mai puțin procesate. Unele tipuri de cereale conțin o cantitate imensă de zahăr ceea ce le face mult mai rele decât alte alimente. Prânzul poate conține sau nu carne dar este absolut necesară consumarea unor salate verzi bogate în antioxidanți, vitamine și evident fibre.

Între mese se pot consuma ceaiuri din plante care au efect emolient și de calmare a mucoasei iritate a stomacului. Dacă ați consumat ceva mai multe grăsimi, există ceaiuri care stimulează secreția biliară și ajută la o digestie bună și ușoară a tuturor alimentelor.

Așa cum am amintit, alimentele consumate favorizează unele stări neplăcute printre care și hemoroizii. Aceste vene dilatate care apar la nivelul rectului în urma presiunii crescute pot produce o mulțime de probleme celor care le au. Constipația, diareea și lipsa constantă a mișcării sunt factorii principali care favorizează apariția hemoroizilor. Presiunea rectală crește foarte mult în timpul episoadelor diareice sau de constipație. Se produce astfel hernierea venelor rectale, creșterea presiunii sângelui, rupturi ale vaselor, inflamații, dureri la ședere, usturimi și hemoragii mai mult sau mai puțin importante cantitativ.

hemoroiziAnuIce – tratamentul rapid în caz de hemoroizi!
AnuIce este un dispozitiv medical pe care vă puteți baza atunci când iritațiile, mâncărimile și durerile asociate hemoroizilor vă fac viața insuportabilă. Dispozitivul se introduce în congelator pentru câteva ore iar apoi se aplică simplu pe zonele inflamate. Principiul pe baza căruia funcționează se numește crioterapie sau, mai simplu, răceala eliberată din interior la exterior și prin intermediul căreia se reduce rapid inflamația din țesuturi. Fiind un produs igienic, ușor de aplicat și cu rezultate dovedite clinic, AnuIce devine indispensabil celor care din timp în timp au probleme cu hemoroizii.

AnuIce este un dispozitiv medical aprobat de autoritățile competente și care ajută an de an mii de persoane să limiteze disconfortul produs de această boală numită hemoroizi.

Produse recomandate
MaxMed
AnuIce (1 bucată)
159 RON

No comments:

Post a Comment