Wednesday, January 21, 2015

Uită de candidoză! Păstrează-ți intestinul sănătos!


candidozaAlimentația noastră zilnică favorizează anumite stări de sănătate neplăcute. De cele mai multe ori ne vine extrem de greu să conștientizăm faptul că moleșeala, lipsa poftei de viață, migrenele frecvente, balonarea, grețurile, amețelile, sistemul imunitar deficitar rezultă dintr-o dietă nesănătoasă. A venit timpul să realizăm că schimbările mici dar constante pot avea efecte neașteptat de mari și de benefice asupra vieții noastre și mai ales asupra stării noastre de bine fizic și psihic.

Candidoza este o problemă foarte des întălnită dar la fel de ușor trecută cu vederea de pacienți și diagnosticată incorect de către medici. Bacteriile și fungii care ne populează intestinul sunt sau ar trebuie să fie într-un echilibru perfect. Alimentația bogată în carbohidrați, curele nesfârșite de antibiotice luate fără recomandarea medicului, lipsa fibrelor alimentare și alte prebleme provoacă dezechilibre bacteriene și permit proliferarea unor specii patogene sau a unor fungi precum candida albicans.

Fermentația intensă din intestin favorizează dezvoltarea necontrolată a candidei. Alimentele dulci, bogate în zaharuri rafinate sunt primele și cele care provoacă cel mai frecvent fermentația și mediul propice pentru dezechilibrul intestinal. candidozaObiceiul de a consuma puține vegetale crude și verdețuri, puține alimente nerafinate, bogate în fibre și mulți carbohidrați proveniți din cartofi, paste, orez, pâine albă, dulciuri concentrate, cafea, alcool și alte energizante dăunează foarte mult sănătății intestinului. Nu trebuie să ne mire faptul că ciupercile aparent inofensive precum candida albicans devin peste noapte adevărați patogeni provocatori de infecții extinse și greu de tratat.
Candida albicans se găsește și pe alte mucoase precum cea orală sau vaginală deși în proporții mult mai reduse decât în intestin. În condițiile unui sistem imunitar compromis candidozele orale sau vaginale pot deveni adevărate plăgi greu de suportat. Ele sunt asociate cu usturimi, mâncărimi ale mucoaselor și pete albicioase care se șterg ușor la răzuire sau se iau pe instrumente în cazul tratamentelor stomatologice.

Cum stopăm proliferarea candidei albicans?
Metodele naturale sunt cele mai indicate atunci când ne confruntăm cu probleme de genul candidozelor orale, vaginale, intestinale sau de orice alt tip. Fiind rezultatul unui dezechilibru provocat de agresiuni asupra mucoaselor tratamentul de elecție trebuie să fie blând, provenit din natură.

30 days candida solution – natura la îndemâna ta!
candidozaProdusul numit 30 days candida solution este dedicat celor care doresc să lupte eficient și corect împotriva candidei albicans. Dacă ați ajuns la capătul răbdării și nu mai știți ce soluție să adoptați pentru a rezolva această problemă spinoasă vă invităm să folosiți produsul 100% natural numit 30 days candida solution. Plantele conținute în aceste capsule au capacitatea de a stopa proliferarea necontrolată a acestei ciuperci provocatoare de neplăceri.

Folosind acest supliment inovator timp de 30 de zile vă veți recăpăta echilibrul florei intestinale distruse de diverși agenți toxici. Cura de 30 de zile are la bază două produse numite Symbiotic+ și Candilex care acționează pe două planuri. Symbiotic+ conține probiotice pentru reechilibrarea florei intestinale iar Candilex luptă eficient împotriva candidei prin conținutul de substanțe antifungice naturale.

30 days candida solution vine în întâmpinarea nevoilor tale și te ajută să-ți recapeți pofta de viață pierdută cu mult timp în urmă. Pentru că îți dorești soluții naturale, eficiente și fără efecte adverse s-a inventat 30 days candida solution! 

Produse recomandate
MaxMed
30 Days Candida Solution (90 capsule)
149 RON

No comments:

Post a Comment