Wednesday, January 7, 2015

4 factori care îți distrug încet și sigur relația

probleme cupluEști un bărbat onest, loial, simpatic și amuzant și crezi că relația ta este una specială. Dar, într-o bună zi, te trezești părăsit de iubita pe care o credeai mai mult decât mulțumită de prestația ta în pat și în relațiile sociale. Ești dezamăgit total și ajungi să crezi că toate femeile sunt nebune de legat, nu știu ce vor și se joacă de-a dragostea cu inimile bărbaților cinstiți. Ți-a trecut vreodată prin gând că tu, personal, ai fi vinovat de rezultatul dezastruos al relațiilor eșuate? Sigur că nu! Nimeni nu stă să-și analizeze propriile defecte și lipsuri după o relație încheiată. Toată lumea se disculpă și o ia frumușel de la capăt repetându-și ca o mantră că n-a greșit cu nimic.
Iată câteva situații care îți pot reteza relația de la rădăcină fără ca tu să bagi măcar de seamă că ceva e în neregulă.

cuplu fericit
1. Ceri mult și oferi puțin. Ai mereu nevoie ca iubita ta să-ți spună că te iubește și te apreciază dar tu uiți când e ziua ei de naștere sau te porți aiurea cu prietenele sau cu părinții ei. Nevoile emoționale ale iubitei sunt la fel de importante ca ale tale așa că nu te obișnui cu rutina și nu uita să-i spui că apreciezi ce face pentru tine. Egoismul destramă relația încet dar sigur. Nimeni nu poate oferi dragoste la nesfârșit dacă se simte neapreciat și neiubit.

2. Ești extrem de gelos. Se spune că gelozia exagerată e caracteristică femeilor dar mulți bărbați cad în plasa ei fără să realizeze cât de problematică e situația în care își pun partenerele. Gelozia ta stoarce emoțional partenera, o face nesigură pe reacțiile tale și mai ales o pune pe fugă. Nimănui nu-i place să fie chestionat ca la poliție de fiecare dată când iese din casă.

3. Ești fustangiu. Ai o iubită de milioane dar ești mereu cu ochii după alte femei? Găsești mereu scuze și promiți să rezolvi problema cât mai curând? Chiar dacă în principiu ești fidel și loial partenerei, faptul că mereu ești cu ochii după alte bunătăți rănește și strică stima de sine a iubitei tale. Mai mult, relația e sortită eșecului pentru că puține femei au răbdare cu bărbații fustangii. Ar fi bine să menționezi de la început că nu vrei o relație serioasă decât să te desparți mai târziu din cauza lipsei tale de seriozitate.

sex4. Ai probleme serioase în pat. Crezi că relația ta e bazată exclusiv pe dragoste și că poți fi neglijent în pat? Dragostea poate fi mare dar dacă sexul e mediocru spre prost poți fi sigur că relația ta va ajunge cât de curând la final.
Ejacularea prematură e o problemă extrem de serioasă care strică foarte multe relații fie ele cât de solide și bazate pe principii, onestitate, dragoste și loialitate. Dacă și tu suferi de o astfel de afecțiune, îți recomandăm să o rezolvi cât mai curând. Calea sigură este cea bazată pe produse naturale de genul Prematrol.
O cură de 3-4 luni cu capsulele naturale Prematrol îți poate salva relația de la ruină. Mai mult, sexul poate deveni extrem de plăcut iar partenera ta îți va mulțumi pentru efortul depus în rezolvarea acestei probleme neplăcute. Folosind Prematrol vei scăpa de ejaculare prematură, vei avea orgasme mai intense, control absolut asupra ejaculării, energie din plin și satisfacție garantată.


Prematrol, sexul e bun, relația e salvată!

Produse recomandate
MaxMed
Prematrol (60 capsule)
199 RON

No comments:

Post a Comment